juli 18, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Ken jij het merk Quick-Step?

Laminaat van Quick-Step

Quick-Step is misschien wel het grootste merk op het gebied van laminaat. De hoge kwaliteit en de natuurlijke uitstraling van het laminaat is dan ook wat bij dit merk voorop staat. Quick-Step heeft een rijk assortiment aan laminaatvloeren, zo kun je kiezen voor de normale laminaatvloeren, maar ook XXL laminaat en vinyl laminaat. Daarbij heb je dan de keuze uit diverse kleuren en stijlen. De Quick-step vloeren zijn ontworpen om een authentieke en naturel uitstraling te hebben.

Waar koop je een Quick-Step vloer?

Wanneer je op zoek gaat naar het juiste Quickstep laminaat loop je al snel tegen de vele aanbieders aan. Al snel zie je door de bomen het bos niet meer. Online je Quick-Step vloer bestellen geeft je een hoop vrijheid en meer rust in het zoeken naar de juiste vloer. Daarbij kun je op je gemak uitzoeken wat daar allemaal bij komt kijken. Welke producten heb je bijvoorbeeld nodig wanneer je een laminaatvloer neemt? Welke Quick-Step vloer is het meest geschikt voor jouw woning? En leg je de vloer zelf of laat je dit doen door een ervaren expert?

Quick-Step laminaat
Quick-Step laminaat

De prijzen kunnen hierdoor ook flink verschillen per aanbieder en natuurlijk per type vloer. De Quick-Step vloeren zijn makkelijk zelf te leggen, doordat de vloeren zijn uitgerust met het speciaal ontworpen Uniclic Multifit systeem. Hierdoor kun je de vloer snel en makkelijk in elkaar klikken en leggen. Maar wanneer je een drukke agenda hebt, of simpelweg niet handig bent bij dit soort klussen, kan het een verademing zijn om de vloer professioneel te laten leggen.

De beste deals

Een all inclusive deal voor een laminaatvloer houd in dat dit alles voor je geregeld is: de materialen (laminaat, ondervloer, plinten, extra’s) en het bezorgen en leggen is hierbij inbegrepen. Natuurlijk betaal je daar ook meer voor, maar de tijd die je anders kwijt ben wanneer je zelf aan de slag gaat bespaar je dan weer uit. Op dit moment zijn er een aantal leuke deals voor Quick-Step laminaat te vinden online. Zo kun je bij de LaminaatExpert, een online quick step laminaat winkel, nu een totaalpakket nemen. Het plaatsen van het  laminaat, de ondervloer en plinten worden dan door hen uitgevoerd. Daarnaast betaal je geen reiskosten en is de levering helemaal gratis. Dit is volgens ons echt een hele goede deal.