april 8, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

3 redenen om een tafelvoetbaltafel in huis te nemen

voetbaltafel kopen

voetbaltafel kopen

Een tafelvoetbaltafel is nog altijd erg populair. Het leuke van tafelvoetbal is dat je dit met veel mensen kan spelen. Daarnaast is het ook mogelijk om één tegen één te doen, maar met meerderen spelen is vaak leuker. Dat je het met meerdere mensen kan doen is overigens niet de enige reden om een tafelvoetbaltafel aan te schaffen. Benieuwd naar nog wat redenen? Lees dan vooral verder!

Leuk voor met vrienden

Zoals eerder gezegd is een voetbaltafel kopen leuk als je met meerdere mensen kan spelen. Zo kan het bijvoorbeeld leuk zijn om op de vrijdagavond met al je vrienden een tafelvoetbaltoernooi te organiseren. Iedereen moet dan een keer tegen elkaar spelen en alle winnaars vervolgens ook. Zo ga je door tot je de ultieme winnaar hebt. Voor het toernooi kun je ook een leuke kleine prijs verzinnen voor de winnaar. 

tafelvoetbaltafel
Wil je een nieuwe voetbaltafel?

Voor de kids

Niet alleen voor jezelf en jouw vriendengroep kan een voetbaltafel een leuke optie zijn, ook voor de kids kan dit erg leuk zijn. Zij kunnen hun vriendjes of vriendinnetjes uitnodigen om met zijn allen een potje te spelen. Tafelvoetbal is bovendien ook beter dan de hele middag televisie kijken dus dat is een win win situatie. Zo zijn je kinderen de hele middag actief bezig en vinden ze het nog leuk ook.

Daarnaast is het ook nog ontzettend leuk om te spelen tijdens een kinderfeestje. Ook hier kan je een toernooi van maken en een leuke prijs geven aan de winnaar. Het voordeel van een tafelvoetbaltafel is dat je het overal kan neerzetten (als je een kleine versie hebt). Dus als je een feestje in de tuin wil geven dan kunnen de kinderen er alsnog mee spelen. 

 

Let wel op, kinderen kunnen behoorlijk competitief worden dus houdt ze in de gaten zodat er geen ruzie komt.

Om te kunnen oefenen

Een andere reden om een tafelvoetbaltafel in je woonkamer weg te zetten is om te oefenen. Wanneer jij het echt heel leuk vindt en bijvoorbeeld ook tegen vreemden wilt spelen, dan kan het fijn zijn om een voetbaltafel in huis te hebben waarop je kunt oefenen. Op die manier kun je als het ware trainen en jezelf voorbereiden voor wanneer je een keer in het echt tegen iemand gaat spelen. Tegenwoordig is tafelvoetbal ook helemaal in op kantoor er wordt er regelmatig op de vrijdagmiddag een potje gespeeld. Ben je nog niet zo goed en wil je toch graag mee doen dan is het een prima idee om zelf een tafelvoetbaltafel in huis te halen zodat je kan oefenen.