april 9, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Woning kopen in Deventer? Schakel Frans Makelaardij in!

woning kopen deventer

woning kopen deventer

Van plan om een huis te kopen? Dan is dat natuurlijk spannend. De aankoop van een woning is natuurlijk een grote investering en er komt heel wat bij kijken. Natuurlijk is er online veel informatie te vinden, maar je kunt beter een professional inschakelen. Bijvoorbeeld Frans Makelaardij in Deventer.  Deze aankoopmakelaar weet als geen ander waar op gelet moet worden bij de aankoop van je nieuwe woning.

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Twijfel je nog over een aankoopmakelaar inschakelen? Hieronder geven wij 3 redenen om een aankoopmakelaar in te schakelen!

Reden 1: Kennis van de huizenmarkt

Frans Makelaardij is een verkoop- en aankoopmakelaar gevestigd in Deventer. Een makelaardij heeft als geen ander inzicht in de lokale huizenmarkt. Het kan dus zo zijn dat een aankoopmakelaar al informatie heeft over huizen die nog niet op Funda zijn verschenen, maar wel op de markt gaan komen.

Reden 2: Onderhandelen

De kans is groot dat je misschien niet zo en goede onderhandelaar bent of te weinig kennis van woningbouw hebt om met sterke argumenten te komen tijdens de onderhandeling over de vraagprijs van een woning. Onderhandelen is best moeilijk, daarom kan je dit maar beter laten doen door een ervaren aankoopmakelaar. Een makelaar weet als geen ander wat een redelijke prijs in de markt is en hoe hij of zij kan onderhandelen over de best mogelijke prijs.

Reden 3: Bouwkundige kennis

Een makelaar heeft de nodige bouwkundige kennis om in te schatten wat de bouwkundige staat van een woning is. Door deze kennis wordt je behoedt voor het kopen van een huis met gebreken. Ook kan een makelaar inschatten wat een renovatie of verbouwing ongeveer gaat kosten.

woning deventer
Woning Deventer

Makelaar in Deventer nodig?

Ben je van plan om een woning in Deventer te kopen? Dan is het verstandig om een lokale makelaar in Deventer te schakelen. Frans Makelaardij heeft jarenlange ervaring als het gaat om aankoop en verkoop van huizen in Deventer.