juli 18, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Verwen jezelf onder de douche

Mooie douche

Mooie douche

Na een dag keihard werken is er niets zo lekker als even onder de douche springen. Je lichaam wordt weer lekker schoon en je hebt een momentje waarop je even tot jezelf kunt komen. Spoel de stress en de zorgen weg met heerlijk warm water, of kies juist voor een koude douche om het bloed weer lekker te laten stromen. Als je écht van douchen houdt ben je er altijd voor te porren. ’s Morgens lekker wakker worden, ’s middags even opfrissen en in de avond, vlak voor je naar bed gaat, nog even de stress uit je lichaam douchen. Een douche liefhebber zoals jij heeft natuurlijk een comfortabele en praktische douche. Of niet? Genoegen nemen met een onaangename plek om te douchen is jezelf tekort doen. Zeker wanneer je er achter komt dat je een douche kunt kopen voor een wel heel lage prijs!

Genoeg douche accessoires 

Met genoeg douche accessoires om nooit je badkamer meer te willen verlaten maak je van elke wasbeurt een klein feestje. Een zeepbakje hier, een tandenborstelhouder daar. Met sfeerverlichting maak je je badkamer gezellig en knus en door je handdoekenrek binnen handbereik te hangen maak je het jezelf een stukje gemakkelijker. Of je nu de voorkeur hebt voor een luxe, ruime douchecabine, een douchebak met douchegordijn of een douchewand op de rand van je badkuip. Met een scala van prachtige opties kun je jouw hele badkamer indelen zoals jij het wilt. Luxe, comfort, maar ook een praktische manier van badderen. Wil je even iets anders dan je oude, witte douchebak? Maak je douche dan zwart, met prachtige tegels op de vloer en de muur, een prachtige glazen douchewand en een wel heel comfortabele regendouche. 

douchekop
Standaard douchekop

Deftig douchen met een Italiaanse douche

Douchen in stijl was nog nooit zo eenvoudig en toegankelijk. Want jouw douche Italienne is slechts een paar klikken van je muis bij jou vandaan. Een Italiaanse klassieke inloopdouche, zonder drempels of bak. Gewoon, een gelijkvloerse douche met douchewand. Maak jouw inloopdouche lekker groot, zodat je de ruimte hebt om je in te zepen en af te drogen. Je kunt een douche bestellen in allerlei soorten en maten. Een regendouche, massagejets, een mengkraan of thermostaatkraan. Renoveer je badkamer en richt je volledig op je eigen wensen en eisen. Met een breed assortiment vol producten van topkwaliteit voor scherpe prijzen kun je ook binnen jouw budget een heleboel luxe in huis halen. 

Wanneer je het douchen even beu bent

Dat gebeurt niet snel natuurlijk, maar als je echt even iets anders wilt dan douchen zijn er nog meer mogelijkheden. Je kunt lekker onderuit gezakt in je whirlpool genieten van je boek. Een glas wijn erbij, een muziekje opzetten en één of twee geur kaarsjes aansteken. Met je onderwaterverlichting maak je de badkamer wel heel sfeervol. Zin om je lichaam even helemaal te ontstressen? Dan zet je de massagejets aan en genieten maar. Kijk je ogen uit in de online winkel en je zult al snel zien dat je binnen jouw budget veel meer kunt dan je ooit had gedacht. Ontwerp zelf je eigen badkamer en geniet dagelijks van comfort, luxe en al die handige accessoires. Een liefhebber van badderen zoals jij is het aan zichzelf verschuldigd om de badkamer eens goed onder handen te nemen!