juni 6, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

De badkamer is de populairste plek in huis

badkamer

badkamer

De badkamer is misschien wel de favoriete plek van het huis. Vooral voor meisjes is de badkamer de meest gebruikte kamer in huis, of hun eigen kamer na dan natuurlijk. In de badkamer kun je jezelf lekker opfrissen met een heerlijke douche. Of misschien heb je wel een bad in de badkamer staan waar je lekker in kunt relaxen. In bad kun je tegenwoordig van alles doen. Je kunt een iPad erbij houden en makkelijk een serie kijken. Dit is de ultieme manier van relaxen en tot rust komen.  Je moet dan natuurlijk wel uitkijken dat je je iPad niet in het water laat vallen, want dat zou erg zonde zijn.

Vooral met meiden is de badkamer druk bezet

In de badkamer gebeurt veel meer dan alleen douchen en in bad zitten. Meiden hebben vaak een hele kast vol met allerlei spulletjes waar ze uren mee bezig zijn. Je hebt schoonmaakspullen voor je gezicht die ze iedere dag gebruiken. Ook haarproducten zoals stijltang, borstels, haarolie en krultangen. En dan natuurlijk nog de nodige poederkwastjes, foundations, mascara’s en lippenstiften. Meiden kunnen uren bezig zijn in de badkamer. Zeker als en gaan douchen en daarna gaan optutten. Dan zijn ze soms wel uren bezig.

badkamer
De badkamer is wellicht wel de populairste plaats in huis.

Twee badkamers

Het is misschien een beetje lullig om te zeggen, maar het zou rot zijn als je bijvoorbeeld vier kinderen hebt die allemaal meisje zijn. Dan kan ik je verzekeren dat het oorlog gaat worden in de badkamer. Als je vier meiden in huis hebt dan kun je misschien er beter voor kiezen om twee badkamers te nemen. Dit kost misschien wel veel geld, maar als je het geld er voor hebt, dan zou ik het zeker aanraden. Het scheelt enorm veel tijd en wachten op elkaar. Vooral ‘s avonds wanneer iedereen de douche moet gebruiken. Het nadeel van twee badkamers is wel dat je ook weer twee badkamers moet schoonmaken en dat is wel een klus. Je moet goed de badkamertegels schoonmaken om schimmels te voorkomen. Ook de voegen badkamer moet je goed reinigen want hier groeien snel schimmels in. En wanneer je schimmels in de badkamer hebt dan wordt de populairste plek in huis ineens niet meer zo geliefd.