juli 20, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Badmatten, badhanddoeken en washandjes voor je privé wellness

handdoek voor in de badkamer

Altijd al het gevoel van een spa of wellness willen hebben in je eigen badkamer? Je bent een heel eind op weg met mooi gekleurd, bij elkaar passend, zacht badtextiel. Doe al je oude, bij elkaar geraapte handdoeken de deur uit, gooi die vieze badmat weg, deponeer die vale harde washandjes in de afvalemmer en begin opnieuw!

Bad-accessoires van Today

Today is een Frans merk met een mooie collectie bad-accessoires. Het assortiment voor de badkamer bestaat uit de volgende items:

  • Handdoeken in twee maten, van 50 x 90 cm en van 70 x 130 cm, gemaakt van 100% stevig katoen, beide maten zijn verkrijgbaar in 18 mooie effen kleuren.
  • Badlakens van 90 bij 150 cm, heerlijk om jezelf in te wikkelen en lekker tot rust te komen. Deze extra grote handdoeken nemen heel goed vocht op, zijn vervaardigd van 100% katoen en ook verkrijgbaar in 18 stijlvolle kleuren.
  • Washandjes van 17 x 21 cm, gemaakt van zacht katoen in 20 verschillende kleuren
  • Badmatten in verschillende variaties van moderne tot luxe afwerking

Zowel de handdoeken en badlakens als de washandjes zijn geschikt voor de wasmachine. Ze zijn kleur- en vormvast en gemaakt van 100% katoen. Daarbij hebben ze een hoog absorptievermogen, dat vergemakkelijkt het afdrogen. De zachte handdoeken zijn een weldaad om mee af te drogen. Alle items van Today hebben het Confidence in Textile keurmerk, dat wil zeggen dat de producten voor een minimale belasting zorgen voor mens en milieu.

badhanddoeken badkamer
Welke type handdoek gebruikt u nu?

Badkamer accessoires kopen

De bad accessoires zijn prima online te kopen. Bij het transport zal het niet kapot gaan en qua gewicht blijft het goed te hanteren. Bij VanKaarstotServet is de hele collectie van de Today badhanddoeken, washandjes en badmatten verkrijgbaar. U kunt dus zelf een mooie set badkamer artikelen samenstellen voor uw eigen wellness.