mei 20, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Transparante rolgordijnen voor in de woonkamer


Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/pftt376251/domains/atmyhome.nl/public_html/wp-content/themes/newsium/inc/hooks/hook-single-header.php on line 71

Rolgordijnen zijn tijdloos en worden nog steeds vaak besteld, maar toch heeft het rolgordijn er tegenwoordig veel concurrentie bijgekregen van houten jaloezieën en top down-bottom up plisségordijnen. In woonkamers zie je niet zo vaak meer een rolgordijn hangen en dat is best gek als je bedenkt hoe geschikt een rolgordijn is voor een woonkamer.

Voordelen van rolgordijnen

Als je kiest voor rolgordijnen in huis dan brengt dat veel voordelen met zich mee, rolgordijnen zijn bijvoorbeeld gemakkelijk te monteren en te bedienen. Je monteert steunen of een cassette op het plafond of op de muur en dan kun je het rolgordijn erin klikken en gelijk gebruiken. Je kunt een rolgordijn zo luxe maken als je zelf wilt door bijvoorbeeld te kiezen voor een metalen ketting of een beklede onderlat.

Transparante rolgordijnenstof

Mensen vinden het belangrijk dat er voldoende licht binnenkomt in een woonkamer, maar dat de felle zon wordt tegengehouden. Transparante rolgordijnen zijn ideaal voor in de woonkamer, je hebt voldoende licht in de ruimte, je kunt nog wel televisie kijken zonder zonnestralen op het scherm en je behoudt toch je privacy. De transparante rolgordijnen van RolgordijnenExpert.NL geven daarnaast een unieke uitstraling aan je woonkamer, door de stof met linnenlook.

Transparante rolgordijnkleuren

Voor iedere woonkamer kun je een geschikt transparant rolgordijn vinden. De transparante rolgordijnen van RolgordijnenExpert.NL kun je op maat laten maken tot een breedte van 4 meter. Ook heb je een keuze uit meer dan 20 kleuren zoals: wit, crème, bruin en grijstinten. Er is bewust voor deze kleuren gekozen, omdat deze natuurlijke kleuren het meest terugkomen in interieurs. Om te kijken welke kleur het mooist staat in jouw woonkamer kun je gratis kleurstalen aanvragen. De stalen vraag je via de site aan en dan worden binnen enkele werkdagen via de post naar je verstuurd.