juli 19, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Een gietvloer in uw woning

Een nieuwe vloer voor uw woning nodig? Overweeg dan om een vloer te laten gieten door een echte specialist zoals Gietvloer Antwerpen. Je hebt voldoende keuze en je kan er op rekenen dat je vloer helemaal uniek. Buiten de moderne uitstraling die je kunt creëren zal je ervaren dat geen enkele gietvloer hetzelfde is. Dit is altijd maatwerk omdat geen enkele ruimte hetzelfde is, daarnaast kun je helemaal zelf aangeven hoe de vloer er uit moet komen te zien. Hierbij gelden bijna geen restricties, je kunt werkelijk zelf bepalen welke kleur, stijl en patronen de vloer moet hebben.

Een populaire keus

Het mag geen geheim zijn dat we de gegoten vloer steeds vaker terug vinden, zowel bij woningen als bedrijfspanden. Een gietvloer is steeds populairder geworden door de vele voordelen waarvan de lange levensduur als het belangrijkst wordt ervaren.

Moderne uitstraling

Als u een moderne woning heeft of een verbouwing op het oog heeft dan is een gietvloer een ideale keuze. Niet alleen zal het u een hoop tijd en geld op de lange termijn besparen. U heeft ook nog eens de mogelijk om alles helemaal naar wens vorm te geven. U kunt zelf aangeven welke stijl en kleur de nieuwe vloer moet hebben. Tegen een extra tarief in de gietvloer prijs is het meestal ook mogelijk om een afbeelding in uw vloer te laten verwerken.

Elke vloer is maatwerk

Het leuke is dat u niemand zal tegenkomen die een gelijke vloer in huis heeft. Het is eigenlijk altijd maatwerk omdat iedere ruimte, en iedere vloer, weer helemaal uniek is. Dit maakt het ook moeilijk om een stap voor stap beschrijving te maken voor het aanleggen van een gietvloer. Mede hierdoor is het altijd verstandig om hulp in te schakelen.

Weinig onderhoud

Naast de lange levensduur is het lage onderhoud een factor die zowel consumenten als particulieren aanspreekt. Bij bedrijven bespaart die natuurlijk direct in de kosten en consumenten houden een hoop tijd over! Als je een gegoten vloer hebt hoef je alleen maar af en toe te dweilen en te stofzuigen, daarmee blijft je vloer jarenlang glanzen!