april 8, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Hier moet je aan denken als je gaat verhuizen

Hier moet je aan denken als je gaat verhuizen

Hier moet je aan denken als je gaat verhuizen

Je hebt net een nieuw huis gekocht en er gaat dus een nieuwe hoofdstuk in je leven aanbreken. Een nieuw hoofdstuk moet goed gestart worden, want een goed begin is het halve werk. In dit artikel zijn een aantal punten beschreven die extra aandacht verdienen wanneer je gaat verhuizen. Lees ze allemaal aandachtig door en maak er tevens gebruik van zodat je goed voorbereid in je nieuwe huis kan zitten als het eenmaal voorbij is.

Boeken

Het vullen van grote verhuisdozen met boeken is een enorme afrader. Het is verstandiger om de boeken te verdelen over verschillende kleinere dozen. De reden hiervoor is het enorme gewicht dat een grote doos vol met boeken heeft. Dit is tijdens het tillen erg lastig en daarnaast is het ook maar de vraag of alles heel blijft.

Hier moet je aan denken als je gaat verhuizen
Goedkoop is duurkoop, vooral als het gaat om verhuisdozen. Kies daarom altijd voor hoge kwaliteit verhuisdozen om problemen te voorkomen.

Verhuisdozen

De eerder al genoemde verhuisdozen zijn logischerwijs van groot belang bij een verhuizing. Goedkoop is duurkoop en we raden je dan ook aan om kwalitatief hoogwaardige verhuisdozen aan te schaffen wanneer je van plan bent te gaan verhuizen. Om ervoor te zorgen dat de dozen goed dicht blijven zitten kan je het beste brede tape gebruiken aangezien dit steviger is dan dunne tape. Tot slot is het slim om de dozen te labelen met stickers. Schrijf op de stickers wat er in de doos zit zodat je bij binnenkomst in je nieuwe huis meteen weet waar je alles neer moet zetten. Dit scheelt weer een hoop gesjouw.

Prioriteit

Tot slot is het uiteraard belangrijk dat je alle spullen die voor jou belangrijk zijn meeneemt. Maak een lijstje hiervan en controleer meerdere keren of je daadwerkelijk alles hebt meegenomen. Het zou het nieuwe hoofdstuk van je leven een nare smaak geven als je een object met veel emotionele waarde kwijt bent geraakt bij de verhuizing.