juli 18, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Dekbedovertrekken kinderen

Wat is er mooier om als kind onder een prachtig dekbed in slaap te vallen, wegdromend over je favoriete held uit een geweldig boek of leuke film. Of te liggen onder het logo van je favoriete voetbalclub, dromend zelf eens op de stip te staan en te scoren. Voor de kinderkamer zijn de dekbedovertrekken in allerlei prints, kleuren en motieven te krijgen. De keus is bijna net zo breed als de fantasie van kinderen.

Kiezen

De keuze in dekbedovertrekken is heel groot online & offline en waar let je dan op bij aanschaf? Om het je makkelijker te maken zijn er grofweg 4 dingen waar je op moet letten bij het shoppen voor de meest leuke, toffe en indrukwekkende dekbedovertrek.

  • De print: op een typische jongenskamer leg je geen prinsessendekbed. Wat past bij de rest van de inrichting en zoek daar een leuk overtrek bij.
  • Maten: kinderdekbedden voor kleine kinderen zijn kleiner en niet iedere print is verkrijgbaar voor de kleintjes.
  • Materiaal: de dekbedovertrekken zijn eigenlijk altijd van 100% katoen gemaakt, maar de print kan nog weleens afgeven in de was of ruw aanvoelen. Bekijk de samenstelling en het wasvoorschrift voor aanschaf.
  • De prijs: kinderdekbedovertrekken zijn er in alle prijsklassen te krijgen. Ook met bijzondere prints.

Jongens en meisjes

Voor zowel jongens als meisjes zijn er allerlei verschillende prints te krijgen. Voor de meiden: prinsessen, Disney figuren, bloemen, paarden, poezen, eenhoorns et cetera. Voor de jongens: raceauto’s, vrachtwagens, voetbalclublogo’s, dinosaurussen, et cetera. Maar natuurlijk zijn er ook overtrekken te krijgen die zowel voor jongens als meisjes leuk zijn: junglemotieven, Sesamstraat, ballonnen, wolken, oceaan, dieren enzovoorts.

Sommige motieven zijn exclusief verkrijgbaar, zoals de Hema die als enige Jip & Janneke verkoopt of Ikea die geheel zijn eigen prints heeft. Maar de meeste Disney, Pixar figuren of filmhelden uit bijvoorbeeld Star Wars zijn breed te krijgen.