april 9, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Philips connected verlichting

Philips connected verlichting

Philips connected verlichting

Wat is connected verlichting
Connected verlichting, dat is het licht van de toekomst. Met Philips connected verlichting kun je het licht in je woonomgeving aanpassen aan de gelegenheid, je stemming of het moment van de dag. Alle lampen zijn draadloos verbonden en te bedienen met de speciale app op je smartphone of tablet of met de afstandsbediening of schakelaar. Bedien alle lampen in een kamer tegelijk of regel het licht van slechts één lamp. Naar behoefte kun je de sterkte van het licht aanpassen, fel licht als je precies wilt zien wat je doet, of gezellig sfeerlicht voor een romantisch etentje of feestje. Je favoriete kleurinstellingen kun je in de app opslaan om ze later moeiteloos opnieuw te kunnen gebruiken.
Philips connected verlichting
Het is het licht van de toekomst: Philips connected verlichting

Verschillende mogelijkheden
Het assortiment connected verlichting van Philips bestaat uit verschillende armaturen, zowel voor aan het plafond als voor op de vloer of een tafel, met bijbehorende lampen, waarvan de kleuren kunnen worden aangepast. De keuze in kleuren is bijna onbeperkt. Ook lichtstrips, inbouwspots en dimmers zijn leverbaar. Met bewegingssensoren gaan lampen automatisch aan als je een ruimte in loopt en uit als er een tijdje geen beweging is. Zo bespaar je energie, er brandt immers geen licht als er niemand in een ruimte is. Door de Led-lampen is connected verlichting nog extra energiezuinig. Begin je eigen lichtsysteem met een starterpakket, bestaande uit 3 lampen en breid het naar wens uit tot maximaal 50 lampen en 10 accessoires.

Interactie met je omgeving
Laat de lampen in je omgeving reageren op je favoriete muziek, of op de spannende film waar je naar kijkt, speel met de verschillende kleuren en zie wat kleur voor je stemming kan betekenen. Gebruik de Philips connected verlichting als wekker, zodat het lijkt alsof je langzaam wakker wordt gemaakt door de opkomende zon. Ga je op vakantie, dan laat Philips connected verlichting het voor de buitenwereld lijken alsof je gewoon thuis bent. De mogelijkheden zijn eindeloos.