juli 19, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Waarom een container huren bij een verbouwing?

container huren bij verbouwing

container huren bij verbouwing

Al voorbereidingen aan het treffen voor de verbouwing die binnenkort gepland staat? Dan is ons advies om een bouwafval container te overwegen. Elke verbouwing levert namelijk sloopafval en puin op. Uiteraard moet dit allemaal netjes afgevoerd worden. Dit kan je zelf doen naar de milieustraat, maar een goedkope container via Bedrijfsafval.nl huren is vaak een betere optie. Wil je weten waarom? Lees dan onderstaande redenen om tijdens de verbouwing een container te huren!

Bespaar tijd met een puincontainer

Bij een verbouwing komt ontzettend veel kijken. Of je nu zelf gaat klussen of een vakman inschakelt: het verbouwen kost altijd meer tijd, geld en energie dat je op voorhand zou verwachten. Zowel voor als tijdens de verbouwing moeten er veel zaken geregeld worden, waardoor je regelmatig in tijdnood komt. Als je bedacht had om zelf al het sloopafval en puin af te voeren naar de milieustraat, dan is ons advies om een container te huren. Een puincontainer voor de deur zorgt ervoor dat je al het sloopafval direct in de container kunt gooien en na de verbouwing wordt deze opgehaald door het afvalverwerkingsbedrijf.

Het huren van een puincontainer zorgt ervoor dat je zelf het afval niet hoeft af te voeren. Dat scheelt niet alleen meerdere ritjes naar de milieustraat, maar ook bespaar je eventuele kosten voor het huren van een aanhanger. En wat dacht je van de afvalverwerkingskosten bij de milieustraat? Om deze redenen is het verstandig om een tijdens het verbouwen een container voor de deur te hebben staan. Zo kan je gemakkelijk en voordelig een rolcontainer via Bedrijfsafval.nl regelen!

Voorkom rondslingerend puin tijdens de verbouwing

Tijdens een verbouwing zit een ongeluk altijd in een klein hoekje. Om veiliger te kunnen verbouwen is het verstandig om het sloopafval en puin direct te kunnen afvoeren. Een container voor de deur zorgt ervoor dat al het afval direct afgevoerd kan worden, zodat het niet meer voor gevaarlijke situaties kan zorgen.

afval bij verbouwing
afval bij verbouwing

Een container huren is relatief goedkoop

Er wordt vaak gedacht dat een puincontainer huren duur is. Echter is een container huren juist relatief goedkoop. Zeker als je dit vergelijkt met bijvoorbeeld het afval zelf afvoeren. Op het moment dat je zelf afval gaat afvoeren krijg je te maken met brandstofkosten, afvalverwerkingskosten en eventuele kosten voor het huren van een aanhanger. Als je al deze kosten bij elkaar optelt en dan ook nog meeweegt hoeveel tijd je eraan kwijt bent, dan is de keuze voor een puincontainer vaak snel gemaakt.