juli 20, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Leestips voor het weekend

Leestips voor het weekend

Lekker lui lezen

Het weekend is bij uitstek de tijd om eens lekker een boek te lezen. De hele werkweek zijn we druk met huis, kinderen, school en werk. Die paar vrije dagen zijn aangenaam om even te ontspannen. Volwassenen en kinderen kunnen heerlijk wegduiken in een spannend thriller of onderhoudende pageturner. Met leestips voor het weekend kun je alle kanten op. Heb je zin om één van de nieuwste boeken te lezen, dan is het zinvol om de boeken top 10 te bekijken. Deze top 10 is samengesteld uit de meest gelezen boeken. Er is voor iedereen wel een exemplaar, wat zal boeien.

De boeken top 10

De meest gelezen boeken van dit moment kun je vinden in de boeken top 10. Een bibliotheek hanteert weer andere maatstaven, dan bijvoorbeeld een boekwinkel. De volgende leestips voor het weekend die gevonden zijn in een boekwinkel:

De acht bergen
Deze roman is geschreven door Paolo Cognetti en gaat over de vriendschap tussen Pietro en de even oude Bruno. De ouders van Pietro hebben beiden een passie voor de bergen. Ze wonen in de stad en ontdekken een dorpje in Noord-Italië waar zij dan elk jaar op vakantie naar toe gaan met het gezin. Pietro en Bruno krijgen een vriendschap die onverwoestbaar zal zijn. Een vriendschap voor het leven.. Met deze prachtige roman kom je het weekend wel door.

Leestips voor het weekend
Een goed boek kan zorgen voor volledige ontspanning

Achter gesloten deuren
Achter gesloten deuren is geschreven door B.A. Paris. Een thriller die je niet meer kunt laten liggen en in één weekend uitleest. Een boek wat gaat over een echtpaar waarvan je denkt dat er niets mis mee is. Toch is er iets aan de hand met Jack en Grace. Grace neemt namelijk nooit de telefoon op en gaat amper de deur uit. Ook zitten er tralies voor het slaapkamerraam. Een spannend, onderhoudend boek waar je het hele weekend met plezier in zult lezen.

Tijdschriften lezen

Niet iedereen houdt van boeken. Het is ook prettig om een mooi tijdschrift te lezen. Voor zowel vrouwen als mannen zijn er prachtige week- en maandbladen die lekker weglezen. Mannenbladen zijn los in de kiosk verkrijgbaar. Een magazine als Autoweek Classics geeft de heren een aangenaam tijdverdrijf in het weekend
Voor de vrouwen zijn er tientallen week- en maandbladen. Margriet en Libelle worden nog graag gelezen. Maar ook maandbladen als de Linda en Ariadne at Home zijn erg in trek onder de dames.

De krant

Bij het geven van leestips in het weekend, mag toch zeker de krant niet vergeten worden. Heerlijk om je vrije dagen te beginnen met een lekker ontbijtje en de krant. De kranten in het weekend zijn vaak dik en voorzien van allerlei bijlagen. Mooie interviews en extra aandacht aan bijvoorbeeld een bepaalde sport, maken de krant in het weekend extra aantrekkelijk.

Summary
Leestips voor het weekend
Article Name
Leestips voor het weekend
Description
Heb je even een momentje voor jezelf? Lezen kan zorgen voor volledige ontspanning. We hebben de beste leestips voor het weekend voor je op een rijtje gezet!
Author
Publisher Name
At My Home