juni 6, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Waar let je op bij het kopen van een radiator?

radiator

radiator

Welkom bij mijn blog. In deze blog neem ik je mee in het aanschafproces van een radiator. Radiatoren zijn er in alle verschillende soorten, merken en maten en het kan moeilijk zijn om een goede keuze te maken. We beginnen met het benoemen van de verschillende soorten radiatoren en vervolgens benoemen we verschillende een aantal merken radiatoren.

Design radiatoren

Design radiatoren zijn erg populair. Een radiator is naast het verwarmen van je woning tegenwoordig een echte eyecatcher in huis. Dit is de oorzaak van de explosieve stijging in vraag naar deze radiatoren. Een design radiator is tegenwoordig ook erg makkelijk te bevestigen en aan te passen aan je huidige inrichting. Ook zijn ze beschikbaar in vele soorten kleuren en maten.

Elektrische radiatoren

Deze radiatoren zijn al jaren een begrip, maar lijken in de toekomst alleen maar belangrijker te worden. Door de klimaatveranderingen wordt duurzaam opgewekte energie alleen maar belangrijker. Een combinatie van zonnepanelen en een elektrische radiator kan erg kostenbesparend zijn voor het opwarmen van je woning of gebouw. De voordelen van elektrische radiatoren zijn dat ze eenvoudig te monteren en relatief goedkoop zijn plus dat je snel een ruimte kunt verwarmen.

design radiator
kies voor een design radiator

Aluminium radiator

Een aluminium radiator van bijvoorbeeld Thermrad is een bijzonder luxe verwarmingselement met 4 aansluitingen. Deze radiator zorgt voor efficiënte verwarming in een ruimte naar keuze. De aluminium radiator is erg licht in gewicht en kan worden toegepast in elke ruimte. Zelfs in vochtige ruimtes!

Populaire merken radiatoren

Als je eindelijk het type radiator hebt gevonden dat bij je past, is het natuurlijk nog belangrijk dat deze radiator betrouwbaar is. We noemen een aantal populaire merken op die erom bekend staan dat ze erg betrouwbaar zijn. Een Jaga radiator is erg populair. Jaga is het grootste radiatoren merk van Nederland. Jaga is bijzonder omdat deze radiatoren beschikken over de Low-H2O technologie met een warmtewisselaar voor een lager energieverbruik. Ook hebben ze maar 10% (!) van de waterinhoud nodig die normale radiatoren verbruiken.

Verder is een Henrad radiator ook een goede keuze. Ze hebben een hoge kwaliteit en maken gebruik van moderne verwarmingstechnologieën tegen betaalbare prijzen. Henrad staat voor kwaliteit, veiligheid en milieu. We raden je dus aan om één van deze twee radiatoren te kopen. Nog steeds moeite met het maken van een keuze? Ik raad je aan bij bij Dassie te gaan kijken. Ze helpen je graag met het maken van een weloverwogen keuze!