juli 18, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

House of Dutchz: oer-Nederlandse meubelen van topkwaliteit

house of dutchz

house of dutchz

Waarom zou je verder kijken dan ons eigen land als je op zoek bent naar een mooie nieuwe bank, tafel, fauteuil of stoel, want het Nederlandse merk House of Dutchz heeft het allemaal. Bij deze meubelontwerper staan kwaliteit en duurzaamheid centraal en besteden ze veel aandacht aan vakmanschap en klasse. Een meubelstuk van dit merk gaat vele jaren mee en blijft erg lang goed. Daarnaast zijn ze goed geprijsd en passend in elk interieur. Breng een beetje Nederland naar binnen en je voelt je direct thuis. 

De meubels van House of Dutchz

Het is niet moeilijk om de meubels van House of Dutchz aan te wijzen. Je herkent ze direct door de hoogwaardige natuurlijke materialen die gebruikt worden, zoals glas, leer, stof en hout. Deze zijn ontworpen met opvallende vormen, speciale stiksels en subtiele accessoires. De stoffen en het leer zijn zacht en soepel en zorgen voor een ideale zithouding als je erop plaats neemt. Omdat de meubelen handgemaakt worden door vakkundige specialisten, is maatwerk ook mogelijk. Je stelt dan je eigen unieke House of Dutchz meubelstuk samen en haalt een echte blikvanger in huis. 

House of Dutchz meubels vind je bij De Ruijtermeubel!

Verschillende stijlen

Als je de collectie van House of Dutchz doorloopt dan zie je direct dat er overeenkomsten zijn. Tegelijkertijd heeft het merk ook een aantal verschillende stijlen die ze communiceren en kun je er terecht voor stoere, verfijnde, eigentijdse, praktische en stijlvolle meubels. Er is vast wel iets bij dat je mooi vindt, dat bij je smaak past en dat naadloos aansluit bij je huidige interieur. Of je nu op zoek bent naar een salontafel, een hoekbank, een eettafel of een heerlijke relax fauteuil, House of Dutchz maakt het voor je en dat op maat.

house of dutchz meubelen
Meubels van het merk House of Dutchz

Verschillende design opties

Als je een bank of fauteuil van House of Dutchz koopt, dan heb je de mogelijkheid om deze volledig zelf vorm te geven. Je kunt zelf aangeven hoe hoog je de rugleuning wilt hebben, welke kleuren je wilt gebruiken, welke armleuningen moeten worden toegepast, welke materiaalsoorten je wilt laten gebruiken en welke extra opties je toe wilt voegen. Dit alles is mogelijk omdat de meubelen van dit merk op maat gemaakt worden voor je en dus niet van de lopende band komen. Het resultaat is een kwalitatief meubelstuk dat vakkundig is samengesteld met jouw smaak en jouw levensbehoeften. Bij House of Dutchz wordt de gebruiker volledig in de watten gelegd.

Goede kwaliteit en een goede garantieregeling

Omdat House of Dutchz zelf ook weet dat hun meubels kwalitatief uitmuntend zijn, maar dat er altijd een foutje gemaakt kan worden, krijg je van hen een garantieregeling van 7 jaar op alle meubelen die worden aangeboden. Dit geeft jou de zekerheid dat als er tijdens die periode een gebrek optreedt, je meubelstuk kosteloos wordt vervangen. Wacht dus niet langer en bekijk de uitgebreide collectie van dit Nederlandse merk. Je zal niet worden teleurgesteld. Besluit je een aankoop te doen, dan krijg je een meubelstuk waar je vele jaren plezier van zal hebben.