april 9, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Bijenbekjes informatie

bijenbekjes plaatsen

bijenbekjes plaatsen

Heel lang kon geen goed antwoord gegeven worden op de toch best prangende vraag hoe je ongedierte buiten de deur kon houden. Er werd van alles geprobeerd en ontwikkeld, maar telkens weer wist ongedierte zich met name via de stootvoegen van je huis een weg naar binnen te verschaffen. Sinds de ontwikkeling van bijenbekjes is het echter wel mogelijk ongedierte buiten te houden, daar waar ze horen.

 

Boulevard voor ongedierte voorgoed afgesloten

Bijenbekjes plaats je in de stootvoeg. Ze bieden ventilatie aan de spouwmuur en er kan zo opgehoopt vocht afgevoerd worden. Was de open stootvoeg voorheen een soort van boulevard voor ongedierte op weg naar de spouwmuur of je woonkamer, daar is bij bijenbekjes geen sprake meer van. De tandjes van bijenbekjes voorkomen dat er ongedierte je huis binnendringt, hoe klein ze dan ook zijn. Bij deze manier van het voorkomen van overlast wordt uiteraard geen gif gebruikt.

 

Bijenbekjes: voor nieuwe en voor oudere huizen

Behalve de werking van bijenbekjes is ook de wijze van plaatsing revolutionair. Je drukt bijenbekjes namelijk gewoon met je hand in de voeg, in de voeg van zowel nieuwe als al wat oudere huizen. De dubbele borging van bijenbekjes maakt dat ook kinderen niet in staat zijn ze uit de voeg te verwijderen. Van heel klein ongedierte tot de gehate wesp of muis, met bijenbekjes blijven ze buiten de deur. Daar hoef jij je geen zorgen meer over te maken.

bijenbekjes
Heb jij last van bijen in de spouwmuur?

Bijenbekjes ook in wit en stijlvol antraciet verkrijgbaar

Heb je een voeg met een lengte van vijf centimeter, gebruik dan een bijenbekjes van roestvrij staal van 50 millimeter, zoals een bijenbekje van 70 millimeter geschikt is voor voegen met een lengte van zeven centimeter. Hoe simpel wil je het hebben? Ondertussen ontwikkelt het bijenbekje zich niet alleen als dé oplossing om ongedierte buiten je deur te houden, maar is het ook al in wit en antraciet verkrijgbaar en wordt dus ook aandacht aan de uitstraling gegeven. Zeker de uitvoeringen in antraciet zorgen eerder voor een meer stijlvol huis dan dat de bijenbekjes het uiterlijk van je huis geweld aan doen.

 

Behoorlijk goedkoper dan een rooster van kunststof

Omdat je bijenbekjes zelf eenvoudig plaatst, is het ook nog eens behoorlijk goedkoper dan dat je een rooster van kunststof laat plaatsen, waarmee het bijenbekje én de beste oplossing én ook nog eens de goedkoopste manier is om ongedierte buiten te houden. Ondertussen ontdekken meer en meer mensen de talloze voordelen die bijenbekjes te bieden hebben.

 

Voor plaatsing hoef je niet sterk te zijn

Uiteraard is het voorkomen van ongedierte in je huis het belangrijkste voordeel plus het feit dat je de bijenbekjes zo eenvoudig aan kunt brengen. En daar hoef je beslist niet de sterkste man of vrouw van je dorp voor te zijn. Bijenbekjes passen zich aan de voeg aan, de borging is uitstekend en bijenbekjes zijn de meest duurzame oplossing. Dat het ook de mooiste oplossing is, blijft een kwestie van smaak al wordt dit door het gros van de gebruikers ondertussen wel nadrukkelijk wel aangegeven.