juni 6, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Antislip trap tape bevordert de veiligheid op de trap

antislip trap

antislip trap

Het merendeel van de huizen in Nederland is voorzien van meerdere verdiepingen en daarmee ook uitgerust met een trap. Een trap is een zeer belangrijk onderdeel van het huis en door de functionaliteit en het feit dat deze over het algemeen veel gebruikt wordt, ook erg slijtage gevoelig. Traplopen is nou niet bepaald een kunsttukje, maar er gebeuren helaas regelmatig ongelukken op de trap. Vooral kinderen die te snel de trap op en afgaan kunnen nogal eens lelijk vallen en dit wil je natuurlijk zo goed en kwaad als het kan voorkomen. Een leuning helpt hier vaak bij, maar dit maakt de trap niet direct minder glad. Met antislip trap tape, is het mogelijk om zelf een aanpassing te doen aan de trap die de veiligheid ten goede komt.

Aanbevolen: Antisliprubbertape.com

Houd de trap altijd mooi en strak met een antislip strip

Het komt regelmatig voor dat een trap na een nieuwe verfbeurt nogal glad is. In een geval van een trap met tapijt, is dit niet vaak een probleem, maar een trap met tapijt slijt erg snel af, wat niet bijdraagt aan een mooie uitstraling. Met een antislip trap strip kun je ervoor zorgen dat er meer grip op de trap komt, zodat je bij het omhooggaan niet uitglijdt bij het afzetten en je bij het naar beneden gaan niet van de tree afglijdt. De strip bestaat uit een kunststof rubber materiaal met een zelfklevende lijm laag die van zeer hoge kwaliteit is en jarenlang vast zal blijven zitten. Het is wel belangrijk om ervoor te zorgen dat bij het plaatsen van de strip de trap volledig vetvrij en schoongemaakt is.

Leestip: https://www.antisliprubbertape.com/blog/antislip-trappenlak-traplak-trap-tegen-slijtage

antislip strip
antislip strip monteren op je trap

Antislip trap strips zijn zeer makkelijk zelf te bevestigen

Het voordeel aan een antislip trap strip, is dat deze geen afbreuk doet aan de uitstraling van de trap. Sterker nog, door gebruik van de strip wordt de verf op de trap vaak op de snelst slijtende plekken beter beschermd en blijft de trap een stuk langer mooi. De strips gaan jarenlang mee en zijn in de meeste gevallen getest en gemaakt op de juiste breedte die voldoende grip biedt. De antislip trap slips worden geleverd op een rol met een afmeting naar keuze, die het makkelijk maakt om zelf de juiste lengte per tree af te knippen. Wanneer je een trap met een hoek hebt, wat in veel huizen voorkomt dan is er vaak een verschil in het formaat van de trede, waardoor ook de antislip strip een afwijkende lengte kan hebben. Het is zeer eenvoudig om de strips helemaal zelf te bevestigen zonder de hulp van professionals in te schakelen.