juni 6, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Lounge tuinmeubelen & Trends

Loungeset

Loungeset

Op zoek naar inspiratie voor de inrichting van je tuin? Lees snel alles over de mooiste tuinmeubelen en de laatste trends voor buiten en laat je verrassen!

De tuin inrichten?

Ga je binnenkort de tuin opnieuw inrichten? Kijk dan ook eens naar de nieuwste trends voor buiten. De tuintrends voor buiten volgen in feite de woontrends voor binnen op. Tuinsets zijn vaak heel neutraal qua uitstraling. De trendy touch zit ‘m in het gebruik van accessoires. Denk aan tuinkussens in pasteltinten, koperen vaasjes en kaarsen in neutrale tinten. Een tuinset bestaat vaak uit een tuintafel en bijpassende tuinstoelen. Een belangrijke trend is dat veel mensen niet al te veel tijd willen besteden aan het onderhoud van hun loungeset. Daarom wordt er bij de tafels en stoelen van tegenwoordig veel gebruik gemaakt van innovatieve materialen die nauwelijks onderhoud nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan de houtvervanger polywood, of een weerbestendig tafelblad wat op prachtig natuursteen lijkt, maar nauwelijks behandeld hoeft te worden. Tuinstoelen zijn er in veel varianten: mooie felle kleuren, kunststof design met vernieuwende vormen, romantisch wicker vlechtwerk of tijdloos aluminium worden steeds populairder.

Wicker loungeset voor buiten

Wanneer je een loungeset voor buiten zoekt is er ook veel te kiezen. Al jaren populair is wicker kunststof vlechtwerkdraad voor een loungeset voor buiten. Dat geeft een natuurlijke uitstraling, is zeer weerbestendig en blijft over de jaren nog steeds mooi.  Liever extra comfort? Dan zijn all weather kussens die zo weer droog zijn een echte aanrader. Want hoe eerder je weer in de zon kunt zitten hoe beter. Wist je trouwens dat veel wicker loungesets in complete series worden gemaakt? Zo kan je alles mooi op elkaar afstemmen.

Een loungeset
Een loungeset is tegenwoordig ondenkbaar vanuit welke tuin dan ook.

Nieuw: lounge dining sets

Het beste van beide werelden: een hoge loungeset met een hoge tafel. Dat is een lounge dining set. Ideaal voor iedereen die een combinatie zoekt tussen een loungeset en een tuinset. Kom vooral eens kijken bij de tuinmeubelspecialist en laat je verrassen door deze prachtige combinatie voor buiten die tegenwoordig in heel veel variaties al te koop is. De lounge dining set is een blijvertje!

Wat is er nog meer?

Met een loungeset, tuinset of lounge dining set heb je de tuin nog niet compleet ingericht? Denk dan ook eens aan een lounge vuurtafel, lounge ligbed of lounge jaccuzzi. Wil je alles weten over lounge tuinmeubelen en meteen tuinmeubels online shoppen of in een grote mega store? Kijk dan eens bij de goedkope loungesets van Loungesetdiscounter.