mei 17, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Het opfleuren van je tuin

Je tuin is veel meer dan een plek die het huis opvrolijkt, het is een plek om in de zon te ontspannen, gezellig te eten en borrelen met vrienden of familie. Hierom is het van belang dat je tuin er mooi en verzorgd uit ziet. Het neemt niet veel tijd in beslag en het is reuze makkelijk, dit komt goed uit voor de mensen die geen groene vingers hebben. Lees verder voor tips om je tuin op te vrolijken en zomer klaar te maken.

Plant niet te veel

Het is altijd hartstikke leuk om bloemen, bomen en struiken uit te zoeken, maar het is belangrijk dat je je niet laat meesleuren en teveel plant. Een tuin kan snel te druk worden. Het is dus van belang dat je niet te veel plant. Kies de plantjes die je het leukst vind en plant deze in een perkje naast de veranda, of plant een fruitboom achter in de hoek. Houd het klein en simpel. Je hebt natuurlijk plek nodig om te ontspannen en barbecueën. 

Werk de schutting weg

Bij een tuin hoort een schutting zodat je niet recht in die van de buren kijkt. Vaak zijn schuttingen niet mooi en verpesten deze de tuin waar je net een dag aan hebt gewerkt om hem op te vrolijken en zomer klaar te maken. Treur niet want dit is zo opgelost, die lelijke schutting heb je zo weggewerkt met tuinposters. Tuinposters hang je aan je schutting om je tuin op te fleuren. Tuinposters zijn weerbestendig en gaan jaren lang mee, ook als je ze het hele jaar door buiten hangt. Je kunt kiezen uit een uitgebreide collectie. Of je nu een waterval als schutting wilt of aan de zee wilt zitten het kan allemaal met tuinposters. Tuinposters bestellen in ongelofelijk makkelijk.