mei 20, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

3 meest gemaakte fouten bij het kopen van een nieuwe Boxspring

Bijna 8 op de 10 Nederlanders heeft last van rug-, nek-en schouderklachten. Het grootste deel van deze klachten kan je al slapend voorkomen of oplossen, door te kiezen voor een goede en comfortabele boxspring. Echter is het enorm belangrijk dat je comfortabel kan slapen op je nieuwe bed, maar een comfortabel bed voor de langere termijn uitkiezen in een beddenspeciaalzaak is maar al te lastig.. Vaak gaat het mis bij het uitkiezen van een boxspring, daarom hebben wij de top 3 meest gemaakte fouten op een rijtje gezet.

Kiezen voor een bekend merk

Natuurlijk lijkt het alsof een bekend merk een veilige keuze is als je aan het kijken bent naar een nieuwe boxspring. Echter geeft een bekend merk nooit de garantie dat het bed geschikt is voor jouw lichaam, waardoor het nog maar de vraag blijft of je comfortabel kan slapen. Alle merken hebben zo hun voor- en nadelen, ook de bekende merken. Onze tip: vraag advies bij een beddenspeciaalzaak voor meer informatie en advies op maat.

Keuze maken op basis van het design

Deze fout wordt ook heel veel gemaakt. Men loopt in een beddenspeciaalzaak langs een flinke rij boxsprings en men kiest voor de mooiste boxspring. Puur en alleen om het uiterlijk. Natuurlijk zal het bed mooi staan in je slaapkamer, maar is het niet veel belangrijker dat het ook lekker ligt? Vergeet niet dat je je bed 95% van de tijd niet ziet, maar je er wel s morgens uitgerust op wakker moet worden. Maak nooit een keuze op het uiterlijk bij het kopen van een boxspring.

Luister niet naar aanbevelingen

Ieder lichaam is verschillend. Één boxspring waar je oom, tante, collega of vriend lekker op slaapt kan voor jou de slechte keuze zijn. Luister dus niet naar aanbevelingen van anderen. Ga ook niet online op zoek naar vragen als “welke boxspring ligt lekker?”.Ga voor advies op maat bij een beddenzaak, dat is de enige manier om een boxspring te kopen waar je nog jaren plezier van hebt.