juni 6, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Van borduurgaren naar mooi zelfgemaakt schilderij

boorduurgaren

boorduurgaren

In de lockdown zijn steeds meer mensen op zoek gegaan naar een nieuwe hobby. Eentje waar je ook geen beeldscherm voor nodig hebt (zoals Netflix of Videoland), maar waar je echt even tot rust komt. Deze borduren specialist weet er alles van. Zij heeft nog nooit zoveel bestellingen gehad. 

Om jou ook te inspireren om van jouw telefoon, tablet of laptop eens weg te leggen, hebben wij samen met deze borduur specialist leuke items geselecteerd waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. 

Lekker makkelijk met een borduurpakket

Heb je nog nooit een breinaald aangeraakt en klinkt het woord borduurgaren als iets dat je ook bij de bouwmarkt kunt kopen? Geen paniek. Bestel gewoon een borduurpakket. Daar zit alles in om direct aan de slag te kunnen. Een borduurstof, de garen, een borduurnaald en een duidelijke omschrijving zodat je weet hoe je aan de slag kunt. 

Je zou het misschien niet denken, maar er is zoveel mogelijk. Voor de beginners heb je borduurstoffen met bedrukte print, zodat je precies weet welke kleur waar moet. En voor de wat meer gevorderde handwerkers heb je borduurpakketten met telpatroon, zodat je zelf eerst moet uit tellen welke kleur waar moet. Alles is mogelijk! 

Vergeet breien en haken niet! 

Breien en haken? Lekker oubollig. Zou je denken tenminste. Want de kans is groot dat jij ook een aantal items in huis hebt die gebreid of gehaakt zijn. Denk maar aan dat lekkere warme, grove vest van de H&M of de sjaal die zo lekker warm is in de winter. Breien en haken levert echt de leukste creaties op. Ook hier heb je weer complete pakketten, zodat je niet alles los hoeft te kopen. Wel zo makkelijk. 

borduren
Maak zelf de mooiste creatie voor in je woonkamer

De creatie komt onder je handen tot leven! 

Het leuke aan interieur accessoires zelf maken is dat je het design echt tot leven ziet komen. Je ziet op de verpakking al hoe het moet worden, maar het is altijd nog even afwachten wat het resultaat wordt. Doordat je zelf dingen maakt, wordt het ook direct persoonlijker. Met een borduurpakket maak je een leuk schilderij of geboortetegel om cadeau te doen en met haken en breien maak je een leuk plaid, poef of andere accessoires. Succes!