april 9, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Tips voor een (online) housewarming feestje

versiering housewarming

versiering housewarming

Het is een grote stap in je leven om je eerste huis te kopen. Wanneer je eindelijk in je eerste eigen huis kunt wonen, is dat uiteraard een heugelijke dag. Daarom is het leuk om een housewarming te geven. Dat is een soort feest om te vieren dat je in je nieuwe huis woont. Het is dan hartstikke leuk om familie en vrienden uit te nodigen voor een feestje. Op die manier zien je familie en je vrienden het huis allemaal voor de eerste keer en heb je ook nog een gezellige dag. Daarom is het een goed idee om een housewarming te geven wanneer je je eerste eigen huis gekocht hebt.

Housewarming

Wanneer je een housewarming gaat organiseren, moet je een hoop dingen regelen. Zo is het belangrijk dat het huis er goed uit ziet wanneer iedereen het voor de eerste keer ziet. Dat kan erg lastig zijn als je pas net in het huis woont. Daarom kiezen sommige mensen er voor om de housewarming pas na een aantal weken te geven. Op die manier heb je de tijd om het huis netjes in te richten en zelf even te wennen aan het huis. Dit zorgt er ook voor dat je tijdens het organiseren van de housewarming geen stress hebt van de verhuizing. Wanneer je in de eerste week dat je in het huis woont de housewarming organiseert, heb je een hoop andere dingen aan je hoofd. Daarom is het slim om hier een poosje mee te wachten. Het is ook leuk om je huis te versieren. Zo ziet het er feestelijk uit wanneer iedereen het huis voor de eerste keer ziet. 

online housewarming
Vier jij een (online) housewarming?

Versieren

Het is leuk als je huis versierd is bij een housewarming. Je huis ziet er een stuk feestelijker uit wanneer het op een leuke manier versierd is. Als je je huis wat feestelijker wilt maken kan het leuk zijn om ballonnen op te hangen. Ballonnen zorgen er voor dat je huis er gezellig uit ziet. Naast ballonnen moet je uiteraard ook andere soorten versiering ophangen. Het is erg verschillend wat voor versiering goed staat in een huis. Je kunt zelf het best inschatten of het nodig is om naast de ballonnen nog meer versiering te kopen. Als je er voor kiest om meer versiering te kopen, kan het leuk zijn om slingers te kiezen. Die zorgen ook voor een feestsfeer in het huis. 

Online

Op dit moment kun je niet met te veel mensen in een ruimte zijn. Daarom is het niet mogelijk om een groot feest te geven voor je housewarming. Wanneer je je nieuwe huis toch aan je familie wilt laten zien, kun je er voor kiezen om een online housewarming te geven. Dat is misschien niet zo leuk als een echte housewarming, maar het is een goed alternatief. Je kunt met je familie en vrienden gaan videobellen zodat jij ze een rondleiding door het huis kan geven. Op die manier kan je je familie en vrienden toch rondleiden in je nieuwe huis.