april 9, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Wat zijn de behangtrends van nu?

behangtrends

behangtrends

Wanneer je eigenlijk echt tijdloos je woning wilt versieren, dan kies je voor behang. Dit klinkt misschien oubollig, maar is het eigenlijk helemaal niet. Wanneer je kiest voor modern behang, kies je voor een zeer hippe en trendy interieur. Maar wat zijn dan zoal de laatste trends hierin?

Wat zijn zoal de laatste trends?

  • Fotobehang: kies voor behang met als achtergrond een leuke foto. Dit kan zeer algemeen zijn door het bijvoorbeeld te bedrukken met je lievelingsdier. Daarnaast kan je deze uiteraard ook bedrukken met een persoonlijke foto, bijvoorbeeld van je zoon of dochter.
  • Grafisch art deco: hierin horen de uitgesproken prints en kleuren. Hierbij moet je dan wel opletten dat je meubels hier ook goed bij matchen.
  • Botanische urban jungle: met deze trend waan je jezelf in de jungle. Dit behang wordt voorzien van planten, vlinders, vogels, bloemen… Gecombineerd met vintage.
  • Industrieel: een industriële look doet het tegenwoordig zeer goed. Hiermee geef je de indruk van een onafgewerkte, bakstenen muur. Dit is tegenwoordig niet enkel zeer hip, maar helaas ook zeer duur om dit echt na te bootsen. Gelukkig kan je hierbij ook kiezen voor een goedkopere variant, namelijk door het kiezen van een industrieel behang.
  • Ook warme, zachte, romantische kleuren doen het zeer goed qua behang. Bovendien zijn deze gemakkelijk te combineren met andere meubels in je woning.
industrieel behang
Op zoek naar de leukste trends rondom behang?

Laat je inspireren

Dus ook interesse in het behangen en wat de huidige trends hierbinnen zijn? Laat je dan zeker inspireren door de verschillende voorbeelden die je vast kan terugvinden op het internet. Hier kan je bovenstaande trends zeker en vast terugvinden en kan je deze ook even visueel bekijken en bekijken of dit al dan niets voor jou zou kunnen zijn. Veel succes gewenst in je zoektocht naar het ideale behang voor bij je interieur!