juni 6, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Salontafel industrieel

salontafel industrieel

salontafel industrieel

Een salontafel industrieel staat erg mooi in een stijlvol en modern interieur. Je vindt ze dan ook in diverse soorten en grote maten. Een industriële salontafel is erg modieus en niet meer weg te denken uit menig woonkamer.

 

Salontafel industrieel in verschillende modellen  

Stoer, strak, trendy, maar toch natuurlijk. Zo laat een salontafel industrieel zich goed omschrijven. Gezien het aanbod van industriële salontafels, zal je vast en zeker een salontafel van je gading kunnen vinden. Afhankelijk van je wensen, interieurstijl en het gebruik van een salontafel, heb je de keuze uit verschillende soorten materialen, modellen en afwerkingen. Veel meubelmakers in industriële salontafels, bieden ook de mogelijkheid van een salontafel op maat. Wil je dus net een iets grotere salontafel, of juist een wat kleinere? Wil je bijvoorbeeld je salontafel (ook) als bijzettafel gebruiken, dan heb je volop keuze in mogelijkheden.

Industriële salontafel van teakhout en staal   

Tegenwoordig zie je veel industriële salontafels van teakhout, herwonnen scheepshout, betonlook salontafels en de unieke boomstam salontafels. Afhankelijk van de rest van je interieur of persoonlijke wensen, kies je de salontafel die bij je past. Een voorbeeld van een salontafel industrieel is een teakhout salontafel met stalen poten. Deze kun je ook vaak met bijpassende bijzettafels kopen.  Erg fijn als je graag zo veel mogelijk een zelfde stijl wilt aanhouden en dit ook in de rest van je interieur wilt laten terugkomen.

salontafel op maat
Zoek jij een nieuwe salontafel?

Een industriële salontafel maakt je woonstijl compleet

Het mooie van een industriële salontafel is dat deze vrijwel in elk interieur past. Zeker als je kiest voor hout. Waar staat hout nu niet bij? Is de rest van je interieur juist vrij strak en donker, dan breng je met een industriële houten salontafel weer meer warmte in je huiskamer. Zeker als je dit combineert met zachte aardetinten, kussentjes in de banken, een vloerkleed en hier en daar een paar industriële accessoires. Klaar is je industriële woonstijl!

 

Salontafel industrieel van betonlook

Hou je juist van een praktische salontafel die tegen een stootje kan en die er strak en stijlvol uit ziet? Dan zou een industriële salontafel in betonlook ook goed in je huiskamer passen. In deze stijl vind je een ruim assortiment aan betonlook salontafels die heel goed in een industrieel interieur staan. Bijkomend voordeel is dat je deze ook op maat kunt laten maken. Heb je een relatief kleine woonkamer of hou je gewoon niet zo van die grote robuuste salontafels? Kies dan voor een kleiner formaat salontafel met bijvoorbeeld extra ruimte eronder voor boeken, tijdschriften of andere spulletjes. Zo kan je een industriële salontafel ook heel praktisch in gebruik maken.

 

Een salontafel die net even anders is

Hou je van ‘net even anders’, dan wil je natuurlijk het liefst een salontafel industrieel die bij je eigen smaak past. Je kunt bijvoorbeeld kleinere boomstamtafeltjes als salontafel gebruiken. Wil je een unieke vormgeving, kan je een kwalitatief goede meubelmaker vragen om een aparte salontafel op maat te laten maken. Misschien hou je van rond, ovaal of een industriële salontafel die niemand anders heeft. Soms kun je het zo gek niet bedenken, of er kan een robuuste salontafel van gemaakt worden. Dankzij de meubelmakers, die vaak weer nieuwe salontafels aan hun assortiment toevoegen, heb je gelukkig genoeg keuze.

Kijk maar eens bij de industriële salontafels van Trendmeubel. Een hoogwaardige meubelmaker in betonlook salontafels en industriële salontafels.