juni 6, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Maak van kieskeurigheid je kracht

kleurig interieur

kleurig interieur

Buiten én binnen wordt het een stuk gezelliger met de juiste keuze voor kleuren, materialen en vormen. Kortom, ‘t is hoog tijd voor een rigoureuze metamorfose!

Je zult het met ons eens zijn dat er geen enkele stijl bestaat behalve de jouwe. Bij Tiqqel zijn we er namelijk van overtuigd dat je je nooit mag laten tegenhouden wanneer je uit de band wilt springen bij het inrichten van je woning. Niet alleen het geheel maar ook de fijne details moeten volledig aan jouw brein ontsproten zijn en verwezenlijkt kunnen worden. Zo wordt jouw interieur pas echt van jou!

Terras

En je exterieur dus ook. Kies daarom voor meubilair van jouw favoriete materialen wanneer je je terras gaat (her)inrichten. Zorg er bijvoorbeeld voor dat het perfect bij je tegels past, of bij de gevels van je huis. En mocht je nou een overkapping hebben, dan is het wel zo fijn dat die qua kleur en stijl met je banken, stoelen en tafels overeenkomt. Zowel metaal als steigerhout dragen bij aan een industriële look die de laatste tijd steeds meer in zwang begint te raken. Maar wellicht zijn jouw eigen ideeën een stuk origineler dan dat!

kleur in interieur
kleur in je interieur

Woonkamer

Behalve buiten moet je je binnen ook heerlijk in je vel voelen, uiteraard. En datzelfde geldt voor je gasten! Gelukkig heeft Tiqqel voor iedere visie het juiste meubilair in huis. En ook niet van de minste merken! Zo kunnen we je kasten en fauteuils van Lesli Living, Tenzo en Woodman van harte aanbevelen. Kies voor één merk voor een specifieke speels of wees speels en combineer. Dat laten we natuurlijk helemaal aan jou!

De toekomst

De overheid heeft bepaald dat woningen vanaf 2020 zo duurzaam mogelijk dienen te worden geconstrueerd. Jouw nieuwe huis wordt daarom opgebouwd volgens de gasloos bouwen methode. Dit wil zeggen dat je woning zich qua energievoorziening volledig op elektriciteit baseert. Niet alleen jij maar ook het milieu profiteert hiervan! Jij zult echter nog jarenlang kunnen genieten van een duurzame woning. Jouw voorbereiding op de toekomst begint hier. Je kunt er dus voor kiezen om je huidige woning te voorzien van een nieuw interieur, maar je kunt ook kiezen voor het bouwen van een nieuw huis! Of beter gezegd: een gasloos huis! Maar al jouw wensen worden wel in acht genomen bij de constructie ervan! De basis wordt namelijk helemaal door jou gelegd. Jij bepaalt wat voor woning je wilt en hoe deze eruit komt te zien.