juli 19, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Kiezen voor mooie vloertegels

Als u bijvoorbeeld uw badkamer gaat opknappen, renoveren of gewoonweg een nieuwe look wilt geven, dan is het te maken begin uiteraard een mooie vloertegel die hier bij past. Dat geldt overigens ook voor ieder andere ruimte. Het begint met de basis, maar wat gaat die basis precies worden? Het is natuurlijk belangrijk dat dit goed aansluit op bestaande of aanstaande nieuwe interieur, of draait u het liever om? Moet het interieur aan gaan sluiten op de vloertegel? U kunt het zo gek niet bedenken of u kunt er wel mee aan de slag bij Tegelmegashop. We beschikken over een groot aanbod aan vloertegels, variërend van keramische vloertegels met een beton- of houtlook, maar bijvoorbeeld ook natuursteen. Bekijk online alle vloertegels van Tegelmegashop.nl of kom eens langs in onze 1000m2 showroom in Roermond, waar we veel opties hebben tentoongesteld ter inspiraties.

Ga voor onderhoudsvriendelijk keramiek

Als u een nieuwe tegelvloer wilt gaan plaatsen, dan krijgt u gegarandeerd te maken met het volgende vraagstuk: gaat u voor keramiek of natuursteen? Zo heeft keramiek als voornaamste voordeel dat het gemakkelijk schoon te maken en te houden is, omdat het geen vuil of vocht vasthoudt. Ideaal dus voor ruimtes waar hygiëne voorop staat, zoals de badkamer of het toilet. Daarnaast is er ook een groot aanbod in verschillende looks te krijgen waarmee u een bepaalde stijl nabootst, zoals de beton-, hout- of natuursteenlook. 

kiezen voor onderhoudsvriendelijke tegels
kiezen voor onderhoudsvriendelijke tegels

Niets kan op tegen echt natuursteen

Natuurlijk kan een look niet opbotsen tegen echte natuursteen. Een product dat volledig natuurlijk van aard is, zoals de naam al doet vermoeden. Dit heeft als gevolg dat geen twee tegels hetzelfde zijn. Ongeacht waar natuursteen tegels komen te liggen, ze geven de ruimte een exclusieve uitstraling die nergens anders terug te vinden is. Hierin heeft u de keuze tussen materialen als travertin, marmer, graniet of hardsteen. Tegelmegashop heeft het allemaal en kan u er van A tot Z mee helpen. 

De verrijking van prachtige Portugese tegels

Heeft u wel eens gedacht aan de rijke en prachtige toevoeging die Portugese tegels voor uw huis kunnen zijn? Waar u deze ook in uw huis plaatst, deze vrolijke tegels zorgen voor een flinke boost in de ruimte waar ze komen te liggen. De levendige prints brengen een hoop warmte, kleur en sfeer met zich mee. Bij Portugese tegels wordt al snel gedacht aan kleine tegeltjes van 12,5×12,5 met felle kleuren, een geleefde en versleten look en drukke prints. Dat zijn inderdaad de bekendere modellen, maar ze bieden zoveel meer. Voor een volledig overzicht kunt u eens kijken door onze selectie Portugese tegels bij Tegelmegashop. Heeft u wel eens gedacht aan 20×20, een groter formaat dat minder voegen nodig heeft en zo een rustigere uitstraling creëert. Of  wat te denken van de tegels die er optisch uitzien als 4 Portugese tegels zijn, maar dan verwerkt in één tegel. Beiden vereenvoudigen het legsproces. Allemaal met prachtige patronen die op meerdere manieren te combineren zijn.