februari 27, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Jouw interieur persoonlijk maken? Zo doe je dat

interieur personaliseren

interieur personaliseren

Wil jij jouw interieur persoonlijker maken, zodat jouw woning nog meer als thuis voelt? Wij hebben drie tips voor je op een rijtje gezet.

De kracht van foto’s

Foto’s zijn misschien wel één van de meest persoonlijke eigendommen die we hebben. Een prachtig familieportret, een foto van een bijzondere prestatie, een foto van een prachtige, feestelijke dag, foto’s geven bijna altijd een speciaal moment weer dat we nooit meer willen vergeten. Door deze speciale momenten in te lijsten en ze een plekje te geven in jouw interieur, blijven de mooiste herinneringen levend en geef je jouw interieur tegelijkertijd een persoonlijk tintje.

Wil jij jouw mooiste momenten in gaan lijsten? Kies dan altijd voor een fotolijst van hoge kwaliteit met een eenvoudige vormgeving. Door te kiezen voor een kwalitatief hoogwaardige fotolijst, bijvoorbeeld één die gemaakt is in een ambachtelijke lijstenmakerij, zorg je ervoor dat jouw foto’s goed beschermd zijn tegen beschadigingen en dat de fotolijst precies om de foto past. De eenvoudige vormgeving zorgt er vervolgens voor dat alle aandacht naar de foto gaat en deze volledig tot zijn recht kan komen.

fotolijsten als decoratie
Drie tips om jouw interieur persoonlijker te maken

Decoratiematerialen en objecten met emotionele waarde

Die oude klok die nog van je oma is geweest, dat prachtige beeldje van je moeder, dat bijzondere schilderij, gemaakt door een getalenteerd familielid, dat ene kleed, sommige objecten en decoratiematerialen hebben zoveel emotionele waarde, dat je ze maar niet weg kan gooien. Deze objecten en materialen op zolder bewaren is echter jammer. Met een beetje passen en meten zijn de meeste waardevolle dingen uitstekend toe te voegen aan elke stijl interieur en maak je jouw interieur bovendien in een handomdraai persoonlijk.

Posters en mooie afbeeldingen

Posters en mooie afbeeldingen bevatten niet per se iets van jezelf, maar kunnen wel veel zeggen over wie jij bent als mens of wie jullie zijn als gezin, waardoor ook deze onderdelen jouw interieur persoonlijker kunnen maken. Van een mooie, motiverende quote of een prachtige tekst tot een afbeelding van bijvoorbeeld jullie favoriete vakantieoord, met posters en prachtige afbeeldingen kan jij jouw interieur helemaal bij jou laten passen. Om jouw posters en afbeeldingen zo goed mogelijk tot hun recht te kunnen laten komen, is het aan te raden om ze net als jouw foto’s in te lijsten in een kwalitatief hoogwaardige fotolijst. Met een fotolijst van hoge kwaliteit zijn jouw posters en andere afbeeldingen goed beschermd tegen beschadigingen en kunnen ze op stijlvolle wijze een plekje krijgen in het interieur.