juli 21, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Industriële verlichting

Industriële verlichting

Industriële verlichting

De industriële stijl is vandaag de dag niet meer weg te denken uit woonwinkels en interieurs. Deze stoere stijl met producten met een robuuste uitstraling geven elk interieur een opleving. Vooral de industriële verlichting is een prachtige aanwinst voor elke kamer.

Bolletje hanglampen

Een van de meest bekende industriële verlichting zijn dan de bolletjes hanglampen. Dit zijn losse lichtbolletjes die alleen aan hun snoer naar beneden hangen. Zeer simpel, maar ook zeer sfeervol in huis. Deze lampjes zijn leuk om in verschillende maten naar beneden te laten hangen. Hang er bijvoorbeeld 15 op boven een eettafel in verschillende grootte en lengte voor een uniek resultaat. Zo heb je veel licht en unieke verlichting.

Industriële verlichting
Industriële verlichting, je kunt er niet meer omheen. Heb jij je favoriete lamp al uitgekozen?

Industriële verlichting woonwinkels

De industriële stijl is zo populair dat het tegenwoordig in elke woonwinkel wel te vinden is. Ga bijvoorbeeld een middagje langs bij de woonboulevard of speur online naar webshops met het beste aanbod. Het voordeel van het aanschaffen van industriële verlichting bij woonwinkels is dat het meestal van lichter materiaal gemaakt is dan de originele zware en robuuste materialen. Ook vind je hier veel lampen in de industriële stijl maar met moderne kleuren zoals in pasteltinten.

Industriële verlichting veilingen

Ben je op zoek naar de echte originele verlichting uit de oude industrieën? Deze maken je woonkamer pas echt compleet. Het is prachtig om een uniek item te hebben met een eigen geschiedenis. Deze producten uit de oude industrieën zijn vaak nog te vinden op veilingen en soms zelf of rommel of antiekmarkten. Het kan een leuke hobby zijn om deze veilingen en markten in de gaten te houden om zo een uniek exemplaar op de kop te tikken.

Industriële verlichting zijn er in alle soorten en maten, de hanglamp bolletjes, wandlampen, staande lampen met spotlights, genoeg om op te noemen. Ze zijn te vinden bij alle woonwinkels en originele lampen vindt je bij de veilingen of op markent.

 Naar boven