juni 6, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Een handig ophangsysteem voor je fiets

fiets ophangen

fiets ophangen

Heb je er ooit wel eens aan gedacht om je fiets aan de muur te hangen in plaats van hem heel saai in de schuur of garage te proppen? Het ophangsysteem van Stasdock biedt je de mogelijkheid om je racefiets aan de muur op te hangen. Deze ophangbeugel kan jouw fiets dragen en zo kun je hem overal waar je maar wilt kwijt. Dit is niet alleen praktisch, maar ook een eyecatcher in je huis. Lees hier wat de mogelijkheden en voordelen zijn!

Nooit meer naar je sleutels hoeven zoeken

De ophangbeugel komt ook samen met een handige opbergplek voor bijvoorbeeld je sleutels en andere accessoires. Zo heb je een fijne vaste plek voor deze spullen en hoef je nooit meer het hele huis overhoop te halen omdat je je sleutels weer eens kwijt bent. Andere benodigdheden voor tijdens het fietsen zoals een helm, bidon of wielerschoenen kun je er ook makkelijk aan ophangen. Zo slingert het niet allemaal meer door het huis en kun jij het makkelijk vinden. Al met al, praktisch dus!

ophangsysteem fiets
ophangsysteem fiets

Snel bij je fiets kunnen

Een schuur of garage is in veel huishoudens een echt rommelhok waar alles zomaar neergegooid wordt, zo ook de fietsen. Als jij jouw fiets tussen al die andere fietsen moet zetten en hem daar steeds ook tussenuit moet zien te vissen als je een stukje wilt gaan fietsen, dit zorgt niet alleen voor beschadiging van jouw racefiets, maar de drempel om te gaan ligt ook veel hoger. Je moet namelijk al super veel moeite doen voordat je überhaupt op het zadel zit. Als je hem echter aan de ophangbeugel van Stasdock hangt, heb je je fiets elke keer super snel te pakken. Minder moeite hoeven doen, dat is toch top?

De muurbeugels van Stasdock zijn gemakkelijk in elkaar te zetten en aan de muur op te hangen. Het zal dus niet voor frustraties zorgen, en bovendien zijn de ophangbeugels in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo heb jij er altijd wel een die bij jouw interieur past.

Eindelijk meer ruimte

Wanneer je thuis een kleine tuin of garage hebt waar je je fiets kwijt kunt, zul je merken dat je geneigd bent om je racefiets maar in de gang te stallen. Je zult merken dat dit toch wel wat ruimte in beslag neemt. Waarom ga je niet de hoogte in en hang je je racefiets gewoon aan de muur? Je zult merken dat je ineens veel meer ruimte hebt om te lopen en daarnaast hangt je fiets ook nog eens veilig in je huis.