april 9, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

De perfecte stoel voor jouw kantoor aan huis

stoel voor bureau

stoel voor bureau

Ben jij eigen ondernemer en heb je een kantoor aan huis? Dan heb je natuurlijk ook een bureaustoel nodig. Maar voor welke bureaustoel kies je nu eigenlijk? In deze blog gaan wij je helpen voor

Herman Miller

Herman Miller is een van de beste merken bureaustoelen. Iedere stoel van dit merk heeft zijn eigen herkenbaarheid. Het design is een lust voor het oog en ergonomisch gezien zijn de bureaustoelen van Herman Miller tot in de puntjes uitgewertk.  Met de gedane research creëren de designers van Herman Miller bureaustoelen voor diverse situaties: van 24 uurs stoelen tot en met stoelen specifiek voor flexwerken. Een goed ingestelde Herman Miller stoel biedt de mogelijkheid om in beweging te blijven tijdens uw zittende werkzaamheden. Kortom, de Herman Miller bureaustoelen zijn perfect voor jouw kantoor aan huis. Je kunt o.a. kiezen uit de Aeron, Sayl, Mirra of Embody. Keuze te over!

bureaustoel
De juiste bureaustoel kiezen

Interstuhl bureaustoelen

Met meer dan 50 jaar ervaring in het maken van bureaustoelen, is Interstuhl een topmerk bureaustoel. Kwaliteit staat in een hoog vaandel en zitcomfort is het belangrijkste uitgangspunt. Naast bureaustoelen kun je het merk ook kennen van stoelen voor in vergaderzalen of in wachtkamers. Interstuhl heeft vier series  bureaustoelen op de markt gebracht:

Interstuhl Movy

De Movy heeft een slimme synchroon techniek met gewichtsregeling waardoor de rugleuning en zitting kunnen met elkaar mee bewegen.

Interstuhl Pure

De pure heeft een innovatieve Smart-Spring techniek waardoor deze stoel zich aanpast aan je lichaam, lengte en gewicht. Tevens zorgt de stoel voor dat je blijft bewegen en volgt jouw lichaam.

Interstuhl Hero

De Hero heeft een Autofit-synchroonmechanisme zodat deze stoel zich automatisch aanpast aan je lichaam en geschikt is voor ieder postuur.

Interstuhl Up

Een zitkruk geschikt als multifunctioneel meubel, thuis of op kantoor. Gebruik de kruk met traploze verstelling de rode handgreep voor het snel en eenvoudig vertellen van de zitkruk.

Nog veel meer keuze

We hebben nog veel meer keuze dan de bovengenoemde merken. Je doet er goed aan om eens rond te kijken op de website van bureaustoelexpress.nl. Dat is een uitgebreide webshop met een groot aanbod aan bureaustoelen van diverse merken. Hier kun je altijd een bureaustoel vinden die past bij jouw kantoor aan huis. Of ga lans in de showroom en probeer de stoelen zelf uit.