juli 18, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

De mogelijkheden van een zuigwagen inzetten

zuigwagen inzetten

zuigwagen inzetten

Wil jij je kruipruimte leeg laten zuigen of heb je een groot project in je eigen tuin afgesloten waarbij je een grote hoeveelheid zand en grond simpel en schoon wilt laten afvoeren? Dan is wellicht het huren van een zuigwagen een goede oplossing om dit klusje snel en efficiënt te laten klaren. Maar wat zijn precies de voorwaarden voor het inzetten van een zuigwagen en welke materialen kan een zuigwagen opzuigen? Hieronder zullen wij de mogelijkheden beschrijven voor het inzetten van een zuigwagen.

Hoe werkt de inzet van een zuigwagen?

Bij de inzet van een zuigwagen wordt de zuigwagen op een centrale plek neergezet, vervolgens wordt door het leggen van slangen met buisverbindingen gezorgd dat de plek waar het om gaat bereikt kan worden. Nadat de procedures voor het aansluiten hiervan zijn gecheckt kan het opzuigen van het materiaal beginnen. De grote slangen zullen met grote kracht het materiaal opzuigen en verplaatsen naar de zuigwagen, waarin het opgeslagen zal worden.

 

Zuigwagen kopen of onderdelen vervangen? Je vindt alles voor zuigwagens op Saugbaggersales.com, dé specialist op zuigauto gebied.

Wat voor materialen kan een zuigwagen opzuigen?

Een zuigwagen kan vele soorten materiaal opzuigen. Van zand en aarde, tot kleine stukjes hout en puin. Echter ligt het wel aan het op te zuigen materiaal met wat voor zuigwagen, buizen en procedure er gewerkt dient te worden. bij het opzuigen van puin of ander zwaarder materiaal dienen de buizen en aansluitingen extra goed gecheckt te worden om de veiligheid te waarborgen.

 

Denk je dat een zuigwagen bepaalde plekken niet kan bereiken? Informeer dan vooraf bij het bedrijf waardoor je de klus wilt laten uitvoeren. Er zijn diverse mogelijkheden om een plek tot wel 100 m vanaf de zuigwagen toch te bereiken via de buisverbindingen en slangen. Zo is er vrijwel altijd een mogelijk om ook moeilijk bereikbare plekken zoals diepe kelders of afgelegen plekken af te zuigen