juni 19, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

5 drinkglazen die niet mogen ontbreken aan jouw uitzet

drinkglazen

drinkglazen

Een uitzet bestaat vrijwel altijd uit bestek, bekers, borden en drinkglazen. Maar welke drinkglazen mogen er eigenlijk niet aan je uitzet ontbreken? Dat hebben wij natuurlijk voor je uitgezocht. Zodat je de beste glazen in huis kunt halen waar je nog vele jaren plezier van zal hebben.

Mooie wijnglazen

Je drinkt misschien zelf geen wijn. Maar wijnglazen mogen echt niet aan je uitzet aan glazen ontbreken. En wil je het echt goed doen? Kies dan voor de grotere glazen voor rode wijn en de kleinere varianten voor witte- en rosé wijnen. Want dat maakt je uitzet aan glazen helemaal compleet.

Echte bierglazen

Een biertje lusten we allemaal wel toch? Daarom is het in huis hebben van bierglazen bijzonder belangrijk. Hoewel de meeste jonge mensen bier uit het flesje drinken zullen ouderen er echt een glas bij willen. Er zijn veel verschillende soorten bierglazen. Maar de normale bierglazen zijn voor vrijwel elk soort bier te gebruiken. 

Zomerse longdrinkglazen

De longdrinkglazen hebben iets zomers. Je kunt er heerlijk koele frisdrank in serveren maar zeker ook andere soorten drank. Waarbij ze natuurlijk niet alleen voor de zomer zijn! Maar vooral omdat ze een praktische oplossing bieden. Daarbij past er veel meer drinken in een longdrinkglas. Wat zeker tijdens een verjaardag of feestje zeer handig is.

wijnglazen
Op zoek naar nieuwe glazen?

Smoothie en limonadeglazen

Of je nu een smoothie of heerlijke limonade wilt serveren aan gasten. Ze zien er in heerlijke limonadeglazen een stuk smakelijker uit. Maar vind je de normale limonadeglazen wat te standaard? Kies dan voor Mason Jars welke je in verschillende soorten kunt kopen. Voor kinderen en volwassenen. 

Dubbele Glazen bekers

De dubbele glazen bekers voor warme dranken als thee, koffie of die heerlijk warme chocolademelk zijn natuurlijk een tijdloze oplossing. Waarbij ze dranken ook nog eens een stuk langer warm kunnen houden. Kijk voor moderne en hoge kwaliteit theeglazen bij HorecaCentrumAmsterdam.nl.

 

Maak jij je uitzet aan glazen ook compleet!