juli 21, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Wat is de beste mobiele airco van 2021?

mobiele airco

mobiele airco

Heb jij ook een warme kamer in de zomer? Het kopen van een mobiele airco kan voor u een verstandige keuze zijn! Het is de beste oplossing voor het verkoelen van uw woonkamer, slaapkamer en andere ruimtes.

Afgelopen jaar was de hittegolf niet meer te houden. De luchtvochtigheid was zeer hoog en mensen kregen het Spaans benauwd. Wat is een snelle oplossing om deze warme en vochtige tijd door te komen? Ja, een mobiele airco!

Op welke onderdelen zijn belangrijk bij een mobiele airco?

Zorg ervoor dat u een mobiele airco aanschaft met een ontvochtigheidsfunctie, dit zorgt ervoor dat het klamme gevoel verdwijnt. Bekijk hier de beste mobiele airco aanbieding van 2021! Door de bovengenoemde pagina ziet leest u over de beste mobiele airco van 2021. De zogeheten split-units zijn al snel 4 keer zo duur als een mobiele airco, daarom is het voor veel huishoudens een goede oplossing.

MobieleAircoAanbieding.nl heeft onderzoek verricht naar de beste mobiele airco voor het jaar 2021. In plaats van een breed assortiment aan mobiele airco’s hebben zij onderzoek gedaan naar het vinden van de juiste mobiele airco. Ben je opzoek naar een sterke compacte mobiele airco met een mooi design, dan bent u daar aan het juiste adres. 

beste mobiele airco
Een mobiele airco maakt uw ruimte koel

Inventor Chilly 9000BTU

De beste mobiele airco 9000 BTU is de Inventor Chilly. MobieleAircoAanbieding heeft in totaal een jaar onderzoek verricht aan wat een mobiele airco moet voldoen. De volgende punten worden als belangrijk beschouwd:

  • Goede prijs/kwaliteit;
  • Zo compact mogelijk;
  • Sterke koelcapaciteit;
  • Een mooi design;
  • Lange levensduur van minimaal 10 jaar;
  • Makkelijk te onderhouden.

MobieleAircoAanbieding.nl heeft tijdens haar onderzoek verschillende merken getest en vond het lastig om een mobiele airco te vinden die aan alle eisen voldoet. Na vele testen kwamen zij erachter dat er nog veel meer mobiele airco’s worden aangeboden in het buitenland. Deze mobiele airco’s worden nog niet gebruikt in Nederland. De airco die zij toen vinden was de Inventor Chilly 9000 BTU. Deze mobiele airco werd vooral in landen als Dubai gebruikt. Dit liet gelijk zien dat deze mobiele airco bestand is tegen een hele hoop warmte!

Na het testen en beoordelen van de Inventor Chilly 9000 BTU hebben zij de mobiele airco toegevoegd aan het assortiment en met succes! De Inventor Chilly is door hen nu een bekend airco merk in Nederland en wordt als zeer goed beoordeeld. 

Zorg ervoor dat je de mobiele airco niet te laat in huis haalt. Mobiele airco’s worden normaal pas gekocht wanneer het warm is, waardoor er een langere wachttijd ontstaat. Wees dus slim en haal hem voor de hittegolf in huis!