mei 20, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Loungeset onder de veranda; drie tips om optimaal te genieten!

loungeset onder de veranda

loungeset onder de veranda

Het is heerlijk om je eigen loungeset onder de veranda te hebben waar je prima kunt vertoeven in elk seizoen. Voor elk moment komt hij wel van pas, of je nu heerlijk met vrienden aan het borrelen bent of samen met je gezin een leuk gezelschapsspel aan het spelen bent. Het is namelijk een investering die je hebt gedaan en je wilt natuurlijk niets liever dan dat jouw loungeset zo lang mogelijk meegaat. Daarom geven wij drie tips om er optimaal van te genieten.

De juiste verlichting voor je loungeset onder de veranda

Het is prettig om goede verlichting te hebben, zodat je op elk moment van de dag kunt genieten van je loungeset onder de veranda. Daarnaast is het aanschaffen van verlichting niet alleen praktisch, het zorgt ook vaak voor een fijne sfeer. Er zijn genoeg leuke modellen die zorgen voor voldoende licht, zonder dat het te fel wordt. Mocht je een overdekt terras hebben, dan kun je kiezen voor een hangmodel. Maar ook een staande lamp kan leuk en praktisch ogen. In de meeste gevallen heb je genoeg aan een lamp, wat zorgt voor een fijne sfeer bij je loungeset onder de veranda. 

loungeset
loungeset voor onder de veranda

Zorg voor voldoende warmte

Wanneer je de juiste verlichting hebt aangeschaft, is het ook fijn dat je warm blijft op je loungeset onder de veranda. Ondanks dat de warmte hier langer blijft hangen, wil je natuurlijk goed voorbereid zijn. Zo kun je zachte en warme plaids neerleggen. Niet alleen fijn voor jezelf, maar het staat ook erg leuk als decoratie. Je kunt er ook voor kiezen om het wat luxer aan te pakken, door een terrasverwarmer aan te schaffen. Op deze manier wordt het een stuk behaaglijker en geniet je ook in de avonduren nog van je loungeset onder de veranda.  

Het voordeel van een glazen schuifdeur

Een veranda kan ook dienen als een extra ruimte vanuit je huis. Door te investeren in een glazen schuifdeur lijkt het net alsof je huis een stuk groter is. Vanuit je woonkamer kan je zo neerploffen op je loungeset onder de veranda. Een voordeel van een glazen schuifdeur is dat er in je woonkamer meer licht bevindt. Zelfs tijdens sombere winterdagen kan het zijn dat je dan geen licht hoeft aan te doen. Met deze drie tips kom je al een heel om optimaal te kunnen genieten van je loungeset onder de veranda!