juni 20, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Iedere tuin verdient een tuinkabouter

tuinbeelden plaatsen

tuinbeelden plaatsen

De temperatuur stijgt, de vogels broeden op hun eieren en het weer wordt steeds prettiger. De jaargetijden veranderen weer en de lente staat voor de deur. Voor ons betekent het dat we weer lekker naar buiten kunnen en kunnen opwarmen op een terras. Voor onze tuin betekent het dat er weer kleur en groen in komt te staan. De kleurige bloemen laten hun hoofd weer zien en ook het gras lijkt een klein beetje groener na de koude winter. Het is weer tijd om van de omgeving te genieten en daar kan soms wel een beetje extra help aan te pas komen.

Ieder jaar planten we de zaden en proberen we ervoor te zorgen dat de natuur tot leven komt. We proberen onze tuin op te vullen met mooie kleuren, maar dit hoeven niet altijd levende verschijningen te zijn. Een mooie toevoeging aan de tuin kan ook in de vorm van een stenen beeld komen, zoals bijvoorbeeld de tuinkabouter.

Dag en nacht te hulp

De tuinkabouter staat al lange tijd bekend als de helper van de natuur. Tijdens de koudere nachten zou hij zich bezighouden met het behouden en beschermen van de tuin, zodat die de volgende dag nog steeds alle kleuren kan laten zien. Degene die nog een klein beetje in dat soort magie geloofd, kan het verschil waarnemen in de vernieuwde energie die de tuin iedere ochtend laat zien.

Naast het helpen van de natuur, kan de tuinkabouter ook een mooie en kleurrijke aanvulling zijn, ook in de maanden dat het wat kouder is en de tuin er wat kaler uitziet. Zo kan er het hele jaar door een beetje kleur in en rond het huis komen te staan.

tuinkabouter kopen
De tuin op z’n mooist met tuinkabouters

De tuinkabouter in alle uitvoeringen

De tuinkabouter komt in vele verschillende soorten en maten en er is voor iedereen een bijpassende tuinkabouter te vinden in winkels als Tuinkaboutershop.nl. Zodoende is een passende tuinkabouter kopen een fluitje van een cent. Er zijn grote en mini tuinkabouters. De bekendste editie is de kabouter met een blauw jasje en een rode puntmuts. Maar deze standaard tuinkabouter komt tegenwoordig ook in vele verschillende kleuren, zoals groen, paars of zelfs met een regenboog jasje aan. Daarnaast is de tuinkabouter gegroeid in het aantal accessoires dat hij met zich meebrengt. Zo komt hij bijvoorbeeld met een gietertje of een maandje vol met bloemen. Ook kan hij in het gezelschap zijn van andere bosdiertjes, zoals een hert of een konijn. Ook zijn er andere tuinbeelden waaronder Chinese krijgers, Sneeuwwitje, en paddestoelen. De tuinkabouter is een optimale toevoeging aan de tuin en zal ieder gazon wat kleur en vrolijkheid geven.