juni 6, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Deze items mogen niet in jouw keuken ontbreken!

items in keuken

items in keuken

Er gaat niets boven je eigen keuken. In de ochtend heerlijk een bakje koffie zetten en in de avond je favoriete gerecht koken voor je vrienden. Dat je voor deze activiteiten bepaalde apparaten nodig hebt is logisch. Maar hoe kun je nou weten welke apparaten er allemaal op de markt zijn en wat deze kunnen? Dat hebben wij voor je uitgezocht en op een rijtje gezet. Ben je nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Blender

Laten we beginnen met een blender. Deze komen voor in alle soorten en maten. Voordat je een blender aanschaft is het raadzaam om goed research te doen naar de verschillende soorten. In sommige blenders kan je namelijk alleen zachte items in blenden. En in sommige blenders kun je harde/bevroren dingen of zelfs ijsblokjes blenden. Het is dus handig om van tevoren te weten wat je van plan bent met je nieuwe blender en zo te voorkomen dat je teleurgesteld wordt als je blender het begeeft omdat hij geen ijsblokjes kan hebben.

Foodprocessor

Een stapje verder dan de blender is een foodprocessor. Met een foodprocessor van magimix kun je bijna alle handelingen die je anders met de hand doet, gemakkelijk door een machine laten doen. Van hakken tot mixen tot kloppen tot blenden. Jij bedenkt het en de foodprocessor kan het.

Koffiezetapparaat

Er zijn weinig mensen die zonder een dagelijkse dosis cafeïne kunnen. Koffie sleept ons die lange zware werkdagen en vroege ochtenden door. Een koffiemachine is daarom een absolute must. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten koffiemachines waar je uit kunt kiezen. Het verschil zit meestal in de manier waarop het bereid wordt. Bijvoorbeeld met cups, pads, verse bonen of met oploskoffie.

apparaten keuken
Welke apparaten mogen niet ontbreken in jouw keuken?

Scherpe messen

Het klinkt misschien logisch maar we kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat je goede en scherpe messen nodig hebt in de keuken. Een goedkope messenset aanschaffen klinkt erg aantrekkelijk, maar een erg duurzame optie is het niet. Het hebben van een scherp mes maakt je leven in de keuken een stuk makkelijker. Een goede graadmeter om te weten hoe scherp je mes is, is een tomaat. Heb jij altijd tijdens het tomaten snijden dat je de tomaat scheef snijdt of helemaal platdrukt? Bot mes. Als jouw mes als boter door de tomaat heen glijdt en je hoeft er eigenlijk niet echt moeite voor te doen, dan weet je dat je mes goed scherp is. Deze vlijmscherpe messen van zwilling zijn een absolute must in jouw keuken.

Pannen

Het hebben van goede pannen kan ook grote toegevoegde waarde bieden aan jouw keuken en kookgemak. Pannen van mindere kwaliteit hebben meer moeite met het regelen en constant houden van de temperatuur. Daarom is het nooit een slecht idee om geld te investeren in pannen die iets duurder zijn. Hierdoor zul je meer gemak ervaren met het bereiden van je gerechten

Nu we alles voor je op een rijtje hebben gezet kan de zoektocht naar de voor jou perfecte keukenbenodigdheden beginnen en kun je zonder zorgen je vrienden of familie ontvangen. De keukentools doen voor jou al het werk!