april 29, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Hot chocolate kopen om zelf te maken? Wij geven een aantal tips!

Hot Chocolate

Hot Chocolate

Ben jij een echte liefhebber van warme chocolademelk en wil je graag hot chocolate kopen om zelf heerlijke warme chocolade kunnen maken? Dan raden we aan om te kiezen voor de hot chocolate producten van Callebaut. Op deze pagina vertellen we je er alles over, lees dus snel verder!

 

Een ongeëvenaarde chocolademelk ervaring

Ben je op zoek naar een ongeëvenaarde chocolade-ervaring? Probeer dan eens Callebaut hot chocolate. Dit cacaodrankje bestaat compleet uit echte chocolade en dat kun je echt proeven. Of je nu houdt van een hete kop chocomelk, waarin een grote toef slagroom wegsmelt of juist van een verkoelende chocolade milkshake, met de hot chocolate van Callebaut kan het allemaal.

 

Wat is Callebaut?

Callebaut is een chocolademerk dat wereldwijd bekend staat om het leveren van chocolade producten van de beste kwaliteit. Dit merk levert chocolade producten waarmee je zelf heerlijke chocolade creaties kunt maken zoals callets, cacao nibs en hot chocolate. Daarnaast levert het merk ook kant-en-klare chocoladedecoraties waarmee je direct aan de slag kunt. Zowel professionele chocolatiers als hobbyisten gebruiken de producten van dit merk graag. Hoe beter de kwaliteit van chocolade, hoe beter het eindresultaat gaat zijn. Met chocolade van Callebaut weet je dus zeker dat je een fantastisch eindresultaat krijgr!

 

Waar bestaat het Callebaut hot chocolate assortiment uit?

Stel je voor: een heerlijk chocoladedrankje dat niet alleen je smaakpapillen verwent maar ook zorgt voor geluk en positieve energie. Met Callebaut hot chocolate wordt deze droom werkelijkheid. Het assortiment omvat twee voortreffelijke producten die garant staan voor een ongekende chocoladebeleving.

 

1. Ground Chocolate

De Ground Chocolate is perfect voor het bereiden van warme chocomelk, maar verrast ook als basis voor een verfrissende choco shake. Deze chocolade lost uitstekend op in warme melk, en voor de ultieme smaak en schuim kun je de chocolade met melk stomen. Voor een verkoelende twist voeg je ijsblokjes toe, waardoor je een overheerlijke zomerdrankje creëert. De keuze tussen pure en witte chocoladesmaak maakt het mogelijk om te variëren naar jouw persoonlijke voorkeur.

 

2. Hot Chocolate Callets

Met de Hot Chocolate Callets van Callebaut laat je jouw gasten kennismaken met de authentieke warme Belgische chocolademelk. De callets zijn verpakt in handige 35 g porties, precies de juiste hoeveelheid voor een perfect kopje chocomelk. Giet eenvoudig warme melk over de callets en roer tot ze volledig gesmolten zijn. De beschikbare smaken zijn puur, wit en caramel, waardoor er voor ieder wat wils is.

Warme chocolademelk

Ga voor een echte Belgische chocolade ervaring!

Callebaut staat voor veel mensen vrijwel synoniem voor “Finest Belgian Chocolate” en dat is niet voor niets! De productie van het Callebaut hot Chocolate assortiment vindt namelijk plaats in een van de oudste cacaoroosterijen in het hart van België. Hier worden uitsluitend de beste en duurzaamste cacaobonen uit West-Afrika gebruikt, wat resulteert in de unieke en kenmerkende Callebaut-smaak.

 

Waar kun je Callebaut hot chocolate producten kopen?

Wil je graag de hot chocolate producten van Callebaut uitproberen? Dan wil je vast ook weten waar je de hot chocolate kunt kopen. Dit kan eenvoudig online op Baktotaal.nl. Bestel je op een werkdag voor 22.00 uur? Dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden!