juni 6, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Woning inrichten: steeds meer mogelijkheden


Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/pftt376251/domains/atmyhome.nl/public_html/wp-content/themes/newsium/inc/hooks/hook-single-header.php on line 71

De woningmarkt trekt weer aan en er worden steeds meer nieuwbouwwoningen verkocht. Dit zal resulteren in een aantrekkende markt voor interieur artikelen en overige relevante producten. Voor de consument zal het echter steeds moeilijker worden om een keuze te maken over welke producten er in de woonkamer moeten komen.

Fase 1
Allereerst dient er een keuze gemaakt te worden voor de kleurencombinatie. Vanaf dit punt kun je verder je eigen woning uitwerken! Zodra de kleuren bepaald zijn wordt er vaak gekeken waar en hoe deze kleuren toegepast gaan worden. Je kunt namelijk op verschillende manier de kleuren toepassen binnen de woning.

Gaan we de kleuren toepassen middels verf, muurstickers of behang? Waar ga ik dit doen, in de woonkamer, slaapkamers of op zolder? Dit zijn allemaal vragen waar je bij stil moet staan bij de kleurkeuze. De woonkamer zal je misschien iets ‘strakker’ willen t.o.v. je slaapkamer, daar kun je de combinatie wel wat ‘losser’ maken omdat je alleen zelf in de slaapkamer komt en dus alles naar eigen zin in kunt delen.

Fase 2
Zodra de keuzes uit fase 1 gemaakt zijn kan er verder georiënteerd worden naar meubels en andere interieur objecten. Heb je moeite met het bedenken van welke meubels passen in jouw woonkamer? Je kunt dan verschillende methodes gebruiken om inspiratie op te doen. Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van woonbeurzen, vestigingen of zoek online op internet naar interieur inspiratie. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon rondkijken in online webshops of websites als VT Wonen, iKEA, Leen bakker en andere grote webwinkels. Je zult hier vanzelf producten tegenkomen die interessant kunnen zijn voor in jouw eigen woonkamer.

Heeft u vragen of wilt u hulp gebruiken bij het maken van de bovenstaande keuzes? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder!