juni 6, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Interieurstyliste voor inspiratie en realisatie

interieurstyliste inhuren

interieurstyliste inhuren

De kern van het werk van Interieurstyliste Barbara Raes van Bfactor is inspireren. Of ze nu met je meedenkt over de inrichting van een slaapkamer, of dat ze zorgt voor een prachtige restyling van een oude werkbank of een 3d ontwerpplan voor je woonkamer ontvouwt; haar ideeën triggeren de verbeelding.  Ben je op zoek naar inspiratie of originele woonideeën? Interieurstyliste BFactor helpt je graag met advies, ontwerp of restyling.

Een quickscan om jouw stijl en ideeën helder te krijgen

Als interieurstyliste kan BFactor je met de inrichting van een ruimte op verschillende wijze bijstaan. Zo kan er een quickscan worden gemaakt. In een kennismakingsgesprek wordt gekeken wat je wilt en waar je smaak ligt. Hier vanuit wordt een moodboard samengesteld om je ideeën helder te krijgen. Na een quikscan ben je al op weg om de ruimte in jouw stijl in te richten: je weet wat je wil, wat je mooi vindt en wat bij jou persoonlijke stijl past.

inhuren styliste interieur
Interesse in een interieurstyliste?

 

Uitgebreider advies en aanbevelingen

Wil je uitgebreider advies, dan kun je kiezen voor een medium advies. Na een oriëntatiegesprek en een bezoek van de interieurstyliste aan de ruimte krijg je uitgebreide kleur-, materiaal- en deco-adviezen. Dit wordt eerst gepresenteerd in een moodboard. Aan de hand van jullie gesprek hierover gaat Barbara Raes aan de slag met een 3D plan. Dit wordt aangevuld met een shoppinglist en tips voor eventuele contacten als je werk wilt uitbesteden. Met dit medium advies heb je alle tools in handen om een ruimte in te richten in een unieke persoonlijke stijl.

De “full package”

Bij de full option van BFactor wordt alle mogelijkheden van de inrichting van het interieur tot in detail uitgewerkt. Er wordt bijvoorbeeld een verlichtingsplan voorgesteld met de verschillende verlichtingsmogelijkheden. Daarnaast kan een shoppingcoach worden ingeroepen. Veranderingen of meerdere opties zijn bespreekbaar. Ook kan de uitvoering door BFactor worden begeleidt. Zo is BFactor er voor het geven van inspiratie tot volledige realisatie van een ontwerp.