april 9, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Echte hippe vloeren

De industriële look is helemaal hip en happening. Dat maakt het natuurlijk erg interessant voor architecten om daar woningen op aan te passen. Dit begint eigenlijk al bij de vloeren. Vroeger waren mensen niet zo lastig met de vloeren. Als het er maar snel en gemakkelijk lag dan was men al tevreden. Maar wat je tegenwoordig ziet, is dat mensen gaan voor iets wat anders is. Iets wat vernieuwend is en wat een bepaalde look en feel een huis in brengt, en zoiets is de betonlook vloer. Deze variant heeft de uitstraling en levensduur van een echte betonvloer, van afstand zal je het verschil niet eens zien.

Kies voor de lange termijn

Mensen houden van de industriële look van betonlook vloer. Deze kille, grijze maar ook stoere en kalme vloer heeft namelijk heel wat karakter wat weer doorstraalt in de rest van je huis. Dat maakt het dan ook zo interessant om te overwegen, omdat het meer met zich mee brengt dan laminaat of steen. Een traditionele vloer gaat bijvoorbeeld gemiddeld vijf jaar mee, met een gietvloer is dat vele tientallen jaren, op de lange termijn verdient u de investering daarom eenvoudig terug. Gietvloer Gorinchem is een goed voorbeeld van een lokale specialist die u hierover verder kan inlichten.

Een goede basis

Dus voor hem en haar die zoeken naar een vloer dat meer met zich mee brengt, overweeg eens de betonlook vloer. Want voordat je het weet heb je een oud en vervallen huis dat geen enkele trend meer met zich mee draagt. Met een vloer als deze tel je binnen de kortste keren weer mee en kun je helemaal mee met de tijd. Geniet van de kalmte en rust die het uitstraalt en profiteer van het stoere en ruwe karakter. Het ademt een nieuwe dimensie door je huis waar niemand nog omheen kan. En dat maakt het juist zo ongelooflijk interessant. Dat maakt het zo sterk en enerverend.