mei 18, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

TV meubilair


Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/pftt376251/domains/atmyhome.nl/public_html/wp-content/themes/newsium/inc/hooks/hook-single-header.php on line 71

Je oude TV meubel is aan vervanging toe en je weet niet goed hoe of wat? Er zijn zovele soorten en modellen en materialen. Hoe ga je dan op zoek naar het juiste TV Meubilair? Baseer je vooral niet op wat je tevoren had: de tijden zijn veranderd en zo ook de TV meubeltjes.

De nieuwe trends in TV meubilair

Voor het hedendaags interieur zien we vooral de strakke stijl: rechttoe rechtaan en geen franjes. De kleuren zijn discreet: wit, grijs, beige of houtstructuur. De eenvoudige modellen bestaan gewoon uit een rechthoekig kastje met middenin een legplank. Daarnaast heb je de varianten op dit model. Deurtjes houden je spullen netjes opgeborgen. Meerdere legplanken of bredere kastjes zorgen voor extra opbergruimte.

Wat als je een TV hebt die je tegen de muur hangt?

Ook in de interieurs waar de TV tegen de muur hangt, zien we toch nog de trend om onder de TV een TV meubilair te plaatsen. Onder de TV kan je bijna niets anders kwijt dan een laag en breed kastje dus waarom zou je dat niet doen? Het zorgt er ook voor dat je niet per ongeluk tegen je TV loopt en die van de muur knalt.