mei 19, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Drie onmisbare zaken in je thuiskantoor

beeldscherm

beeldscherm

De afgelopen jaren is het leven behoorlijk veranderd. We moesten afstand van elkaar houden. We moesten mondkapjes dragen. We moesten alle basisregels opvolgen. En mochten ook niet meer dagelijks naar kantoor toe. Ben jij zelf ook meer en meer vanuit huis gaan werken? Dan is de kans groot dat je bezig bent geweest om een thuiskantoor in te richten.

Heb je recent vernomen dat je in de toekomst ook vanuit huis kunt blijven werken? Super! Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen dit erg prettig vinden. Om dit voor jezelf nog prettiger te maken, is het aan te raden om je thuiskantoor geheel naar wens in te richten. Onderstaande drie zaken kunnen daarbij absoluut niet ontbreken.

1. Een goede monitor

Op elke werkplek is een goede monitor benodigd. Heb je twee schermen nodig? Zorg er dan voor dat je twee goede monitoren naast elkaar zet. Deze monitoren moeten scherp zijn, moeten groot genoeg zijn en moeten ook op de juiste hoogte geplaatst worden. Met een goede beeldschermverhoger ben je in staat om het beeldscherm op de juiste hoogte te plaatsen.

monitorverhoger
Zorg altijd voor een goede monitor op de juiste hoogte

2. Een goede bureaustoel

Hoeveel uur per dag zit jij? Over het algemeen zitten veel mensen véél te lang op een dag. Te lang zitten is absoluut niet bevorderlijk voor het menselijk lichaam, dus kom voldoende in beweging. Om het zitten voor jezelf zo aangenaam mogelijk te maken, heb je absoluut een goede bureaustoel nodig. 

 

3. De juiste kantoorartikelen

Heb je op je werkplek een perforator nodig? Heb je op je werkplek een draadloze oplader voor je smartphone nodig? Of heb je op je werkplek een notitieblok nodig? Op basis van je werkzaamheden zou je in je thuiskantoor voor de juiste kantoorartikelen moeten zorgen.

Waar je deze kantoorartikelen kunt kopen? Je doet er verstandig aan om direct naar MijnWolfslag.nl te surfen. Bij deze aanbieder vind je een divers aanbod van de beste kantoorartikelen.