juni 6, 2024

AT MY HOME – UW WOONBLOG

Verslag van de styling van meisjeskamer Sanne

Hallo Peter hier. Vader van Sanne, een meisje van vier jaar oud. Ik en mijn vrouw zijn druk bezig met het verbeteren van de slaapkamer van onze enige dochter. In dit artikel pen ik neer onze laatste bevindingen in dit proces.

Ditmaal zijn we specifiek op zoek naar lampen. Dus verlichting komt aan bod. We hebben nu saaie normale lampen. Van de Hema ofzo, ik weet het geeneens meer. Enfin, ik heb wat woonblaadjes bekeken, ook geïnformeerd bij vrienden, familie collega ouders door mijn vrouw. Zo zijn we begonnen met informatie vergadering. Uiteindelijk kwamen we tot de conclusie iedereen zegt wat anders, maar het enige dat alles gemeen heeft is dat allemaal raden ze aan om te zoeken op het internet.

Daar begonnen we dus. Kwamen meerdere websites tegen. Ik denk wat hier de meest leuke kinderkamer verlichting aantroffen. Mijn oog viel direct op het origami konijn van Disaster Designs. Sowieso zijn konijnen favoriete dier van onze dochter. En de origami stijl is erg origineel. Dus die ging al snel de winkelwagen in. Specifiek hier vonden we stoere nachtlampjes voor een kinderkamer. De Mr Maria nijntje eerste lamp lijkt hier een bestseller te zijn. Die wist ik ook al zeker van dat die wel in de smaak zou vallen bij onze kleine.

slaapkamer
Een meisjes slaapkamer hoor je heel mooi in te richten.

De lampen hadden we na twee dagen in huis. Installatie was makkelijk, het zijn niet al te grote lampen, dus geen sjouwwerk. De lampen vielen zoals verwacht zeer in de smaak bij Sanne en dat is natuurlijk het aller belangrijkste. Zelfs haar vriendinnetjes vinden de lampen leuk en vroegen haar ernaar, waar die lampen vandaan komen. Ik verwacht dat de hele school straks aan de Mr Maria lampen zit, want wat een fantastische design stukken zijn het zeg.

Verder wat we nog moesten waren muurstickers want die muren waren toch aardig kaal. Dit zullen we uitgebreid behandelen in een komende blogpost. Maar voor nu kan ik al een spoiler geven. We hebben gekozen voor Shanna Murray. Met de tekst You Are Loved. Die vonden wij persoonlijk uitermate stijlvol. Verder moeten we het ook nog eens hebben over knuffels, want het Deense merk OYOY heeft zulke leuke knuffels in de aanbieding. Bijvoorbeeld van knut een grijze ijsbeer. Zoals je wel merkte onze Sanne houdt vooral van dieren dingen. Niet alle kids zijn zo weg van dieren, dus dat moet je wel even aanvoelen met jouw kroost.